Йонизатор за пречистване на въздуха в колата

Портативен йонизатор за пречистване на въздуха в автомобила

6,50 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Изчерпано
Код на продукта:
0020-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Представяме ви портативен йонизатор за пречистване на въздуха в автомобила - Silver Clean Air. Този устройство е специално създадено да премахва замърсяванията и неприятните миризми от въздуха в колата ви, като в същото време унищожава бактерии, вируси и други вредни микроорганизми.

Изложените вредни прахови частици и газове, които влизат в автомобила, могат да причинят различни проблеми с дихателната система и да доведат до хронични заболявания. Но с Silver Clean Air можете да се насладите на чист и свеж въздух, освободен от тези вредни вещества.

Този йонизатор има прост и удобен начин на монтаж - просто го включете в запалката на автомобила и той ще започне да работи мигновено. След като е включен, устройството излъчва отрицателни йони, които проникват в причинители на замърсяванията и ги неутрализират.

Silver Clean Air е истинска иновация в областта на йонизаторите за автомобили. Той е оригинален и ще забележите разликата между него и имитациите още от пръв поглед.

Освен пречистването на въздуха, йонизаторът Silver Clean Air премахва неприятната миризма от цигарений дим, който възможно е да остави токсични вещества във въздуха, дори след като димът изчезне.

Безопасен и лесен за използване, Silver Clean Air не изисква консумативи - купувате го веднъж и се радвате на чист въздух за вас и вашето семейство. Той е подходящ за всички видове автомобили, джипове, камиони и други.

Не се преструвайте, че вече не знаете какво е чист въздух в колата - поръчайте Silver Clean Air и се насладете на свежестта и комфорта, които заслужавате.
Подробности за продукта
0020-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай