Ефектен пепелник за кола за вентилационната решетка

Пепелник за кола с Led светлина.

6,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
2568-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Представяме ви ефектен пепелник за кола, който ще впечатли всеки. Този модел е с LED диод, който осигурява не само удобство, но и стилна визия на вашия автомобил.

Стандартните пепелници в колата не винаги са най-удобното решение. Те не винаги се съчетават добре с дизайна на интериора или не отговарят на вашия вкус. Затова ви предлагаме този модел, който е точно това, което търсите. Той има цилиндрична форма и капаче, което осигурява висок комфорт и удобство.

Този мобилен пепелник е изработен от устойчив материал в стилна комбинация от черно и сребристо. Той е подходящ не само за ползване в колата, но и при продължителни пътувания или извън нея.

Продуктът може да се монтира както на вентилационните решетки, така и в отделението за чаши. Той осигурява удобство при пътуване през нощта, тъй като разполага с вградена синя светлина. Това не само ви дава възможност да видите по-добре, но и придава стил на вашия автомобил.

Пепелника разполага с държач за цигара и специално място за изгасяне на фаса. Това ви позволява да го използвате без да се разсейвате от пътя. Всичко, което трябва да направите, е да поставите пепелта в големия контейнер на пепелника и всичко ще бъде сигурно и под ръка.

Този пепелник е с множество положителни качества и удобства. Той има стилна визия, е преносим, разполага със стабилно капаче и е изработен от висококачествена пластмаса. Освен това, има голяма вместимост и вградено осветление, което предпазва пепелта от разнасяне по таблото.

Този пепелник е идеален за дълго пътуване или за замяна на обичайния ви пепелник. Той е лесен за почистване и се монтира лесно на вентилационната решетка.

Характеристики:
- Подходящ пепелник за офис, автомобил или домашно използване;
- Корпус от висококачествена пластмаса;
- Цилиндрична форма;
- Активиране на LED светлината при 90 градусово отваряне на капака;
- Възможност за монтаж на радиаторната решетка;
- Височина: 11 см;
- Диаметър: 8 см.

Този ефектен пепелник не само ще ви помогне да поддържате чистотата в автомобила си, но и ще придаде стил и удобство на вашето пътуване. Поръчайте го сега и се насладете на всички положителни качества, които то предлага.
Подробности за продукта
2568-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай