Кучегон - уред за защита (и дресиране) от кучета

Ултразвуково електронно устройство з защита от кучета - Кучегон

16,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
851-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Насреща на агресивните кучета и събитията, които ни застрашават, представяме ви Кучегон - уред за защита (и дресиране) от кучета. Стремейки се да премахнем страха и неудобството от нежеланите контакти с агресивни кучета, Кучегон е непреходно решение за всеки, който търси лична защита и сигурност.

Със своите уникални функции и невероятна ефективност, Кучегон е незаменим помощник и защитник. Този уред излъчва ултразвук с честота 25KHz и сила до 130 db, който е неразбираем за хората, но изключително неприятен за кучетата и другите животни. Той предизвиква усещане на дискомфорт, което кара кучетата да се отдръпнат и да избягат.

Кучегон е проектиран с мисъл за максимално удобство и сигурност. С неговите интуитивни бутони и трите режима на работа - "Chser" за отблъскване на кучета, "Train" за обучение и дресиране и "Light" за използване като фенерче, вие контролирате ситуацията и се чувствате защитени.

Този уред е напълно безопасен както за хората, така и за животните. Кучегон е хуманна алтернатива на силите методи за защита и предлага безопасен начин за отблъскване на кучета. Важно е обаче да се използва само при необходимост и да не се насочва директно към хора.

Компактен и лек, Кучегон е уред, който може да се носи навсякъде с вас. Идеален за пешеходци, деца, жени, болни и възрастни, той предоставя сигурност и спокойствие в ежедневието. Инкасаторите, пощальоните и другите служители, изпитващи нежелани контакти с кучета, също могат да се възползват от Кучегон.

Не се колебайте да изберете Кучегон и да се освободите от страха и тревожността, свързани с агресивни кучета. С този уред, вие контролирате ситуацията и се чувствате защитени, като в същото време гарантирате безопасността и доброто състояние на животните. Необходимостта от лечение, психическа травма и загубени работни дни ще бъде преодоляна, благодарение на Кучегон - вашето ново оръжие за защита.
Подробности за продукта
851-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай