Ултразвуков унищожител за насекоми и гризачи от ново поколение Pest reject

ПЕСТ РЕДЖЕКТ УРЕД ПРОТИВ НАСЕКОМИ PEST REJECT

8,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
0701-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Освободете се от неприятните насекоми и гризачи с Pest Reject - ултразвуков унищожител от ново поколение! Това революционно устройство използва цифрови технологии, базирани на електромагнитни импулси, които се предават през окабеляването на стените във вашето жилище. Тези импулси проникват във всички ъгли и пространства, където се крият хлебарки, плъхове и паяци, и ги принуждават да напуснат вашия дом завинаги!

Но това не е всичко! Pest Reject разполага и с ултразвукова технология, която отблъсква мухите и комарите. Сега можете да се наслаждавате на безмъчно лятно време, без да се притеснявате от неприятните нахлувания на комари. Pest Reject е най-доброто решение за изгонване на плъхове, хлебарки, мишки, паяци, търтени, мухи, комари и всякакви други насекоми. Просто свържете устройството Pest Reject с контакта и нека то защитава целия ви дом, апартамент или промишлена сграда с площ до 200 кв.м.

Pest Reject е един от най-ефективните продукти на пазара, който предлага защита от всички видове насекоми. Той работи 24 часа в денонощието, 365 дни в годината, за да предпазва вас и вашето семейство. И най-доброто от всичко е, че не е необходима подмяна на продукта. Pest Reject е напълно безопасен за цялото ви семейство и домашните любимци.

За да използвате Pest Reject, просто го включете в произволен контакт в помещението, в което искате да го използвате. Когато светлините започнат да светят, значи устройството работи коректно. Ако имате нужда от по-голяма защита, можете да поставите повече от едно устройство в помещението, като ги разположите в двата края, за да постигнете максимален ефект. Pest Reject е решението, което винаги сте търсили! С един уред можете да защитите до 200 кв.м. от неприятните насекоми и гризачи.

Освободете се от неприятните нахлувания на насекоми и гризачи с Pest Reject - вашият надежден защитник! Позволете на устройството да ви осигури спокойствие и комфорт във вашия дом.
Подробности за продукта
0701-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай