Плуваща декоративна Робо Рибка - Robo Fish

Robo Fish Плуваща рибка на батерии

5,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
0814-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Представяме ви плуващата декоративна робо рибка Robo Fish! Това е перфектният подарък за вашето дете или за всички любители на рибите, които искат да се насладят на красотата на аквариума без да се занимават със сложната грижа за реални рибки.

Robo Fish изглежда и се движи точно като истинска рибка. Със своите плаващи движения и реалистичен външен вид, тези рибки ще внесат живот и красота във всеки аквариум или ваза. Те са идеални за игра във ваната по време на къпане или за украса на дома ви.

Един от най-големите предимства на Robo Fish е, че не изисква зареждане или навиване. Тези рибки са оборудвани със специален сензор, който реагира с водата и ги поддържа в движение. Просто ги поставете във вода и те ще оживеят като истински рибки. Своите плавни движения, те ще плуват около всички подводни обекти и ще променят посоката си при докосване до стените на съда, в който са поставени.

Когато искате да ги изключите, просто ги извадете от водата. Подобно на истинска рибка, Robo Fish ще продължи да движи перките си, докато изсъхне напълно. За оптимални резултати, е препоръчително да не използвате кърпи за подсушаването им, за да не повредите повърхността или сензорите на рибата-робот.

Robo Fish работи с 2 броя батерии LR44, които издържат около 2 часа. За ваше улеснение, в комплекта получавате бонус две батерии. Също така, важно е да отбележим, че не препоръчваме да слагате Robo Fish в аквариум с реални рибки.

Насладете се на спокойствието и красотата на плуващата декоративна робо рибка Robo Fish. Тази рибка-робот е перфектният начин да добавите малко магия и забавление във вашия дом или да направите някого щастлив с подарък, който ще създаде безброй незабравими моменти.
Подробности за продукта
0814-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай