МЕЛАЧКА ЗА ЧЕРЕН ПИПЕР НА БАТЕРИИ

Автоматична Мелница за сол или пипер

22,50 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
3135 ИНОКС-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Електрическата мелничка за черен пипер на батерии от Delimano е перфектното допълнение към всяка кухня. Тази иновативна мелничка ви позволява да подправяте ястията си с прясно смлян пипер или сол по лесен и удобен начин. Забравете за усилията да въртите главата на мелницата или да натискате бутони - просто наклонете мелничката към храната с една ръка и тя ще започне автоматично да поръсва ястието със смляната подправка.

Тази мелничка разполага с керамичен механизъм, който гарантира дълготрайна употреба и регулируема степен на смилане. Не само че е функционална, но и изключително удобна - можете да работите с нея само с една ръка, без да се налага да натискате бутони или да въртите главата на мелницата. Просто наклонете я към храната и тя ще започне да мели подправките с помощта на вградения мотор, задвижван от батерии.

Разнообразете вкусовете в своите ястия с тази мелничка за черен пипер и сол, която е лесна за употреба и подходяща както за професионалисти, така и за любители на готвенето. Когато приключите с осоляването, просто върнете мелницата във вертикално положение и тя ще спре автоматично.

Техническите характеристики на тази мелничка включват материали като стомана, акрил и керамични остриета, които гарантират дълготрайност и качество. Мелничката се захранва с 6 броя ААА батерии (не са включени в комплекта) и разполага с LED синя светлина, която придава съвременен и стилен вид на всяка кухня. Размерите й са 20.2 х 5.3 см., а цветът е елегантен инокс.

Комплектът включва една автоматична мелничка за черен пипер, която ще ви помогне да приготвите невероятни вкусове и да впечатлите вашите гости. Разнообразете вкусовете в своите ястия с Delimano мелничка за черен пипер на батерии и се насладете на по-лесно и удобно готвене.
Подробности за продукта
3135 ИНОКС-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай