Проектор за звезди и галактика Астронавт - детска нощна лампа

Проектор за звезди и галактика Астронавт - детска нощна лампа

42,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
3854 1
Любими0
Добави в списък с желания
Описание



Проектор за звезди и галактика Астронавт - детска нощна лампа

Превърнете стаята си в истинско пътешествие до галактиките! С прожектора астронавт можете да превърнете стаята си в невероятна звездна система, чрез красива проекция на звездното небе с различни цветове, в допълнение към това, че децата астронавт е очарование в декорацията на вашата среда.

Поставете този удивителен астронавт на масата и оставете неговия проектор да освети цяло звездно небе с галактики и мъглявини. Магнитната глава на астронавта може да се върти на 360 градуса. Предлага се в 2 версии, една с китара и една със звезда.

Проекторът за мъглявини може да показва както звезди, така и облаци от мъглявини в различни настройки. Можете да имате ефект както на звезди, така и на облаци, които работят заедно или независимо един от друг. Те могат да бъдат статични или движещи се, бързи или бавни, мигащи или фиксирани и създават невероятна атмосфера във всяка стая. Изборът е твой!

Можете ли да си представите чувството да докоснете небето? Има 8 вида проекция с висока разделителна способност. Мъглите и звездните светлини могат да се използват едновременно или поотделно. Можете дори да контролирате яркостта на мъглата и звездите чрез дистанционното управление и то може да бъде програмирано да се изключва след 45 или 90 минути , идеално за сън без притеснения.

Ако детето ви има проблеми със заспиването само на тъмно, ние имаме идеалното решение.

Чрез своите движения и цветове прожектора астронавт осигурява приятна среда, помагаща за облекчаване на безпокойството и подобряване на качеството на съня.


Този звезден проектор е чудесен фактор за настроение, който се вписва във всяка стая, за да създаде релаксираща, романтична, успокояваща и прохладна атмосфера. Това е отличен избор за възрастни или деца. Перфектен като подарък за рожден ден, коледен подарък или спонтанен подарък за вашите близки (или за себе си!)

СПЕЦИФИКАЦИИ

бял или черен цвят

Материал ABS+PC+PVC

5v/1a изходна мощност

Тегло бруто: 300гр

Височина: 125 мм

Широчина: 85 мм

КАКВО ИДВА В ОПАКОВКАТА

проектор за астронавт

дистанционно управление

захранващ кабел

Подробности за продукта
3854 1
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай