Нощна Лампа за детска стая, Звездно небе

Детска нощна лампа проектор

14,99 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

ЦВЯТ
  • СИН
  • РОЗОВ
  • ЛИЛАВ
Код на продукта:
29673537
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Представете си как вашата детска стая се превръща в магическо звездно небе с помощта на нашата Нощна Лампа за детска стая, Звездно небе - STAR MASTER. Тази уникална лампа проектор върти на 360 градуса и носи наситеното със звезди небе пряко в дома ви. Неземната красота на звездите се съчетава с успокояващия ефект, които помагат на децата да се релаксират и да се почувстват комфортно преди съня.

Лампата има три режима на работа, които може да превърнат всяка вечер в магическо приключение. Първият режим предлага постоянна нощна светлина, която е идеална за създаване на уютна и спокойна атмосфера в стаята. Вторият режим включва смяна на различни цветове, което добавя допълнителна визуална разнообразност и красота. И третият режим позволява на лампата да се върти, създавайки движещо се звездно небе, което впечатлява и вълнува малките и големите.

Нощната лампа е изключително лесна за употреба. Просто махнете белия купол и изберете желания режим на работа. Източникът на светлина идва от 4 LED лампи, които осигуряват достатъчно осветление, без да са прекалено ярки. За удобство и удоволствие, комплектът включва и USB кабел, който позволява на лампата да работи и чрез връзка с компютър, лаптоп или други устройства.

Изработена от висококачествена пластмаса и електронни компоненти, нашата Нощна Лампа за детска стая, Звездно небе - STAR MASTER, е издръжлива и дълготрайна. Снабдена със сигурен капак, батериите се съхраняват безопасно и надеждно. Лампата може да работи с 4 AAA батерии или чрез USB кабел, което я прави удобна и лесна за използване.

Цветовете на звездното небе са син, лилав и розов, които допълнително подчертават магията и красотата на лампата. Създайте мечтаната атмосфера за вашето дете и го омагьосайте с нощната лампа, която превръща стаята в звездно небе.

Комплектът включва Нощна Лампа Rotating Star master и USB кабел, за да можете да я използвате навсякъде и по всяко време. Предоставете на вашето дете магическо преживяване преди съня и му подарете незабравими нощи под звездите.
Подробности за продукта
29673537

Конкретни референции

ean13
29673537
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай