ЧАША ЗА БИРА ОБЪРНАТА БУТИЛКА 350 или 450 мл.

Забавна стъклена чаша с вградена обърната бутилка

11,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

ВМЕСТИМОСТ
  • 350мл.
Код на продукта:
1121323
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Чашата с двойни стени, наподобяваща бутилка бира, обърната на обратно е перфектният подарък за всеки заклет бирен фен. Забравете за халбите и се насладете на бира по по-нестандартен начин, с тези чудесни стъклени чаши с двойни стени. Само с едно наздраве, ще се чувствате като на истинска бирена вечер!

Тези стъклени парти чаши с двойно стъкло са със супер оригинален и нестандартен дизайн. Те са перфектният подарък за вашите познати и приятели, които обожават бирата. Независимо дали е рожден ден, имен ден или просто искате да ги изненадате с нещо различно, тези чаши са идеалният избор. С тях ще направите забавен и оригинален подарък, който ще осигури много смях и забавление на всеки празник.

За всеки истински бираджия, тези чаши са незаменим аксесоар. Те имат уникална конструкция с двойна стена, която създава илюзията, че пиете от наопаки обърната бутилка бира. С капацитет на вместимост от 350 или 450 мл, тези чаши са достатъчно големи, за да поберат цялото съдържание на стандартна бирена бутилка. Вече няма нужда да се притеснявате за разливане или разбиване на бутилката, защото с тези чаши ще можете да се наслаждавате на бирата си безопасно и удобно.

Но тези чаши не са просто функционални, те също така въздействат на сетивата и създават уникален опит. Препратката към бутилката бира не е случайна, тя е залегнала в основите на идеята за създаване на този продукт. Спомените за пиенето от бутилка, което е бързо и практично, и пиенето от чаша, което е по-изискано и културно, се сливат в тези чаши. Те ви позволяват да се наслаждавате на бирата си по по-хигиеничен начин, като същевременно се наслаждавате на уникалния дизайн и стил.

Но не само дизайнът на тези чаши е вълнуващ, те също така са и функционални. Стъклената двойна стена запазва студената течност в чашата далеч от топлината на вашата ръка, което означава, че чашата не се изпотява, а бирата в нея остава студена значително по-дълго време. Това означава, че можете да се наслаждавате на свежата и охладена бира до последната капка.

Типът продукт е стъклена чаша, специално предназначена за бира. Тя е среден размер и е изработена от висококачествено стъкло. Чашата е подходяща за измиване на ръка и се предлага в комплект от 1 брой. Тя е безцветна и има капацитет от 350 или 450 мл, като можете да изберете размера от падащото меню под цената.

Така че, ако искате да се насладите на бирата си по по-необикновен и забавен начин, тези чаши са перфектният избор за вас. Насладете се на свежата и охладена бира, докато се наслаждавате на уникалния дизайн и стил на тези чудесни чаши. Бъдете на вълната на последните тенденции и направете впечатление на всеки с тези стилни и нестандартни чаши за бира.
Подробности за продукта
1121323

Конкретни референции

ean13
1121323
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай