Ултразвуково устройство за борба с вредители Riddex

Електронен уред за борба с домашни вредители Riddex

8,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
0431-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Ултразвуковото устройство за борба с вредители Riddex е иновативен начин да се справите с натрапчивите гризачи и насекоми във вашия дом. Това ефективно устройство ви предлага лесен и безопасен начин да се отървете от тях само за 2 седмици. Просто го включете в контакта и нека уредът свърши останалата работа за вас.

Riddex използва своя патентован цифров импулс, който променя електромагнитното поле във вашата електрическа мрежа. Това въздействие атакува нервната система на вредителите, като ги предлага със звук, сходен на постоянно пискене. Това означава, че гризачите и насекомите ще се чувстват неудобно и ще се отдалечат от вашата обитаема зона.

Ултразвуковото устройство Riddex е подходящо за помещения с площ до 450 кв.м. и трябва да бъде включено непрекъснато в електрическата мрежа. Можете да забележите ефекта след няколко дни, когато гризачите започнат да изчезват. За инсектите като хлебарки и мравки, първите дни може да забележите увеличение на активността им, но в последствие те ще напуснат местата, където нормално се крият.

Една от големите предимства на ултразвуковото устройство Riddex е, че инсектите губят репродуктивната си способност под въздействието на ултразвука и нови яйца няма да бъдат снасяни. Това означава, че присъствието на инсекти ще се намали значително в рамките на 4-6 седмици.

Въпреки че случайни посещения на гризачи не са изключени, те няма да останат постоянно на охраняваната територия. За най-ефективна защита, уредът трябва да бъде включен непрекъснато. При това, консумацията на електричество на устройството е незначителна, което го прави икономично и надеждно решение за борба с вредителите без използването на химикали и отрови.

Ултразвуковото устройство Riddex е безопасно както за вас, така и за вашите деца и домашни любимци, които не са гризачи. За да сте сигурни, че уредът работи правилно, трябва да наблюдавате зелената светлина, която трябва да свети непрекъснато, докато червената може да примигва. Синята лампа, която може да включвате и изключвате по желание, е изцяло декоративна и добавя допълнителен елемент на визията на устройството.

Със своите компактни размери от 100мм/60мм/50мм, ултразвуковото устройство Riddex е удобно за поставяне във всяко помещение. Неговата ефективност и лесна употреба го правят идеален избор за всеки, който търси екологично и ефективно решение за проблемите с вредителите в дома си.
Подробности за продукта
0431-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай