Диспенсър за вода и всякакви напитки във формата на глобус ,1000 ml, прозрачен

ДИСПЕНСЪР ЗА НАПИТКИС ФОРМАТА НА ГЛОБУС

39,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
Globe-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Добре дошли в света на уникалните аксесоари за сервиране на напитки! Представяме ви Диспенсър за напитки Глобус - невероятен продукт, който ще превърне всяко събиране в истинско събитие.

С този диспенсър, консумирането на бира никога няма да бъде същото. Неговият уникален дизайн във формата на глобус ще привлече погледите на всички от компанията и особено на любителите на студеното пиво. Поставете го на масата и станете центърът на вниманието.

Но това не е всичко - този диспенсър е подходящ за ползване и с други напитки. Няма нужда да си подавате бутилките или да ги скупчвате върху масата. Сега можете да сервирате напитките със стил. Диспенсърът за вода с формата на глобус е ваш съюзник, когато искате да впечатлите гостите си.

Моделът е изработен от висококачествена пластмаса с полупрозрачен цвят, което ви позволява да следите каква напитка е сложена вътре и количеството, което остава.

Вместимостта на диспенсъра е 1000 ml, достатъчно за да задоволи жаждата на всички присъстващи. Наливането на течността става лесно и удобно с помощта на специалната фунийка, която получавате в комплект с диспенсъра. Просто запушете с тапата и поставете на удобно място. Стойката е стабилна и няма риск от падане.

Но ползите и предимствата на този продукт не спират тук. Диспенсърът за напитки Глобус е идеален за ползване с алкохолни и безалкохолни напитки, като предлага удобство и автентична визия на глобус. С малкото кранче за наливане, вие можете лесно да наливате течността, без да се налага да се борите с отварянето на бутилките.

Този продукт е не само изключително практичен, но и изключително атрактивен начин за сервиране на напитки. Ако искате да направите впечатление на вашите гости или да намерите перфектния подарък за специален човек, този диспенсър е идеалният избор.

Не се колебайте - поръчайте Диспенсър за напитки Глобус и превърнете всяко събиране в истинско събитие.
Подробности за продукта
Globe-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай