СВЕТЕЩ USB АКВАРИУМ ЗА БЮРО

Направете освежаване на дома или офиса, като се сдобиете с този LED аквариум, с течаща чешмичка

49,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

ЦВЯТ
  • БЯЛ
  • ЧЕРЕН
Код на продукта:
11251794
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Освежете офиса си с този страхотен мини аквариум за рибки, който е перфектното допълнение към вашия работен плот. Този USB аквариум с LED осветление е идеален за разведряване на обстановката и придаване на по-приятна атмосфера в офиса.

Този малък аквариум не само ви позволява да отглеждате рибки на бюрото си, но и предлага множество други функции. С вградения LCD дисплей можете да видите текущата дата, ден от седмицата, час и температура в стаята. В аквариума има и две отделни поделения, които са идеални за съхранение на офис аксесоари като химикали, листи, ножици и други необходими консумативи, които трябва да имате под ръка.

LED лампичката в аквариума може да се огъва и деформира под всякакъв ъгъл, предоставяйки ви допълнителна светлина за четене на бюрото. Водната помпа, която върти водата и я насища с кислород, допълнително подчертава екстравагантния вид на аквариума, като създава и специален ефект на течаща чешмичка.

Освен това, иновативният аквариум предлага лесна поддръжка. Вградената филтрираща система на водата събира отпадъците в контейнер, намиращ се под дъното на аквариума, което предотвратява плуването им във водата и запазва аквариума чист значително по-дълго от обикновено.

Този светещ USB аквариум за бюро има и други полезни функции. Можете да го захранвате от компютър или лаптоп чрез USB порта, както и чрез батерии. С вместимост от 1.5 литра вода, аквариумът е достатъчно голям, за да отглеждате няколко рибки.

В комплекта включени са и 2 подводни LED светлини, които премигват в червено и синьо, за да създадат още по-приятна атмосфера. Алармата с 6 различни, успокояващи звуци от природата, като щурци през нощта и птици в гората, ще ви помогне да се релаксирате и се насладите на спокойствието на природата дори докато работите.

Комплектът включва и украса за дъното на аквариума, за да придаде още по-персонален и уникален вид на вашето работно пространство.

Не пропускайте възможността да превърнете своето бюро в оазис на спокойствие и красота с този светещ USB аквариум за бюро. Поръчайте го сега и се насладете на релаксиращата и уютна обстановка, която ще ви донесе.
Подробности за продукта
11251794

Конкретни референции

ean13
11251794
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай