Уред за декорация на плодове и зеленчуци за салати и коктейли

Резачка за зеленчуци Spiral Slicer

6,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
1172-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Описание на продукта:

Искате ли да приготвите салатата си още по-вкусна и интересна? Търсите начин да внесете малко екстетика дори и в обикновените салати? Разполагаме с идеалното решение за вас - уред за декорация на плодове и зеленчуци за салати и коктейли.

Спираловидната резачка, която предлагаме, ще ви помогне да сътворите идеалните ивици от репички, краставици, моркови, тиквички и много други зеленчуци. С резачката Spiral Slicer можете да създадете красота дори в една обикновена салата. Вашият шедьовър ще включва идеални ивици от репички, краставици, моркови, тиквички и много други зеленчуци.

Този уред за зеленчукови и плодови спирали е идеален за всички, които искат да разнообразят вида на храната си и да се забавляват докато я приготвят. Направата на спагети от тиквичка, морков или краставичка е истинско удоволствие, както за вас, така и за децата!

Спирализаторът е малък и компактен, не заема много място и може да бъде прибран и в най-малкото шкафче. Благодарение на липсата на външни остриета, уредът е изключително безопасен и може да се използва дори и от децата.

Вече имате възможност да приготвяте чудни салати и ястия като истински професионалист, а това ще създаде радост и наслада на вас и на вашето семейство. Гостите ви ще бъдат изненадани от красивите блюда, които можете да приготвите с този многофункционален инструмент.

Основните предимства на уреда са неговата бързина и лесна употреба. Само за няколко минути можете да нарежете зеленчуците си на уникални ивици и да създадете уникални салати. Цената на уреда е ниска и съвсем достъпна, което го прави перфектен за всички, които искат да се насладят на вкусни и красиви салати.

Уредът е изработен от висококачествена пластмаса и неръждаема стомана, което го прави здрав и издръжлив. Той се почиства лесно и бързо и е идеален за съдомиялна машина.

Не губете време и се възползвайте от възможността да приготвяте чудни салати и ястия с уреда за декорация на плодове и зеленчуци. Внесете малко екстетика във вашите салати и се насладете на здравословна, диетична и красива храна. Направете спагети от тиквичка, морков или краставичка и създайте ферия от плодове и зеленчуци. Нека съседите ви завиждат на вашите кулинарни умения!

[Включете характеристиките, спецификациите и описанието на съдържанието на комплекта, ако такива са предоставени в текста]
Подробности за продукта
1172-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай