Дневник на Пътешественика Travelogue със Скреч Карти

Дневник на пътешественика с 8 скреч карти

19,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
1236-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Дневникът на Пътешественика Travelogue със Скреч Карти е единственият продукт, който ще превърне всяко пътешествие в незабравимо приключение. Този брилянтен и интерактивен дневник се превръща в персонализиран спомен за твоите пътешествия и разкрива света пред теб.

Със своя класически стил и ретро дизайн, този дневник ще впечатли дори най-взискателния пътешественик. Направен е от висококачествен, твърд картон, който го прави лек, компактен и устойчив. Така той може да се побере лесно в раница, куфар или ръчен багаж.

Този дневник разполага с две отделения от вътрешната страна на корицата. В едното отделение са поставени 8 скреч карти, представящи различни континенти. Когато посетиш дадена дестинация, просто изтрий страната на картата, която си посетил, и златистото фолио ще придобие нов цвят. Това е прекрасен начин да проследиш своите пътешествия и да създадеш планове за бъдещи приключения.

В другото отделение има различни секции, които ще ти помогнат да организираш и запазиш спомените от твоите пътешествия. Тук има място за лични данни, план на пътуванията, маршрути, чеклиста, препоръчани места за разглеждане, списъци за снимки и впечатления, разходи, полезни контакти и дори полезна информация като различни мерни единици и поздрави на няколко езика.

Този дневник е създаден с цел да бъде запълнен с преживявания, спомени, места, дух и култури. С 64 бели страници, предоставени за твоите записи, имаш достатъчно пространство да разкажеш своите истории и да съхраниш незабравимите моменти от всяко пътуване.

Не е ли страхотно да имаш възможността да проследиш своите пътешествия и да събереш всички спомени на едно място? Дневникът на Пътешественика Travelogue със Скреч Карти е идеалният подарък за всеки пътешественик. Независимо дали търсиш подарък за себе си или за някого, който обича да пътува, този дневник ще ги открие и ще им създаде незабравими спомени.

Размерът на дневника е 22,5х17см, с което е достатъчно компактен, за да го носиш със себе си навсякъде. Има 64 страници и включва 8 скреч карти, които оживяват пред теб различни континенти.

Изрази своята любов към пътешествията и открий света с Дневникът на Пътешественика Travelogue със Скреч Карти.
Подробности за продукта
1236-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай