Преносима мини ръчна шевна машина

Портативна шевна машина

6,20 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
цена 6.20лв.-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Преносимата мини ръчна шевна машина Handy Stitch е идеалният инструмент, който ви помага да се справите с всякакъв вид дребни ремонти. Независимо дали имате нужда да зашитете скъсано перде или да направите подгъв на дреха, тази компактна и портативна машинка е перфектното решение за вас.

С мини шевна машина Handy Stitch, няма нужда да сваляте пердетата, за да ги зашитете. Тя е специално създадена да изпълнява само най-основните задачи, свързани с шиенето, без да ви затруднява с излишни функции. Това я прави идеална за всеки, който не мечтае да става моделиер или да шие дрехи по поръчка.

Мини шевна машина Handy Stitch е не само малка и портативна, но и изключително удобна за употреба. Дори ако никога не сте шили преди, тази машинка ще ви се стори лесна за работа. Тя също така заема минимално място и не изисква специално място за съхранение. Когато свършите работата си, просто я върнете на рафта до следващия път.

Независимо от това, дали трябва да шиете панталон, да повторите развален шев или да подгънете пердета и завеси, Handy Stitch е на ваше разположение. Тази ръчна шевна машина може да поправя и шие разни неща, като прави равни и акуратни шевове. С нея можете да шиете всякакви платове, без да се нуждаете от големи усилия.

Работата с мини шевна машина Handy Stitch е бърза и лесна. Не се нуждае от батерии или ток, което я прави изключително удобна за ползване навсякъде. Можете да я носите със себе си на всяко пътуване или да я използвате в различни битови ситуации.

Сега е време да забравите за дреболиите, свързани с ремонтите на дрехи. Мини шевна машина Handy Stitch е тук, за да ви помогне да се справите бързо и лесно с всякакви дребни ремонти. Не губете време и поръчайте своята Handy Stitch сега!
Подробности за продукта
цена 6.20лв.-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай