Силиконова подложка за печене Pyramid Pan

ПОДЛОЖКА ЗА ПЕЧЕНЕ НА ЯСТИЯ PYRAMID PAN

8,40 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
151-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Силиконовата подложка за печене Pyramid Pan е перфектното решение за всеки, който обича да готви вкусни и здравословни ястия. Тази иновативна подложка е създадена с една цел - да направи вашите кулинарни специалитети хит в корема на всички!

Със своите над 500 незалепващи силиконови пирамидки, Pyramid Pan позволява на въздуха да циркулира под и около храната за равномерно разпределение на топлината. Това означава, че не само вашата храна ще бъде приготвена равномерно, но и ще излиза хрупкава и сочна. Всички мазнини и излишни течности се оттичат в специалните каналчета, което прави вашите ястия по-здравословни.

Но ползите от Pyramid Pan не свършват само тук. Тази подложка е изработена от незалепващ силиконов материал, така че няма нужда от предварително намазване с масло или мазнина. След употреба, тя е лесна за почистване и съхранение. Можете да я използвате не само във фурната, но и в микровълновата печка или като подложка за горещ готварски съд.

Силиконовата подложка за печене Pyramid Pan е идеалното допълнение към всяка кухня. Тя е удобна за съхранение, защото се навива на руло и може да бъде поставена в чекмеджето или шкафа. Размерите й са 40 х 28,5 х 1 см, а цветът е червен.

Но за да ви покажем колко лесно и вкусно може да се готви с Pyramid Pan, предлагаме ви една бърза и лесна рецепта за вкусни печени картофки. Следвайте стъпките и наслаждавайте се на вкусотиите, които можете да приготвите с помощта на тази уникална подложка за печене.

Необходими продукти:
- 6 средни на размер картофи
- 2 с.л. прясно нарязан розмарин
- 1 с.л. прясно нарязани листа от мащерка
- ¼ малка чашка чесън на прах
- сол по вкус
- 4 с.л. олио
- 3 с.л. нарязан пресен чесън
- ¼ малка чашка лук на прах
- ¼ чашка прясно нарязана чушка
- ½ малка чашка червен пипер

Нарежете картофите надлъжно на третинки и ги сложете в голяма купа. Добавете останалите съставки и разбъркайте добре, така че всички съставки да полепнат по картофките. Поставете подложката за печене Pyramid Pan в подходящ съд и разстелете върху нея овкусените вече картофки. Печете в предварително загрята на 220 градуса фурна около 25-35 минути. Сервирайте докато са топли. Добър апетит!

Закупете силиконовата подложка за печене Pyramid Pan и се насладете на удоволствието от печенето без грижи за почистване и прегаряне на храната. Вашите ястия ще бъдат винаги хрупкави, сочни и здравословни!
Подробности за продукта
151-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай