Ez Cracker - за по-лесно чупене на яйца и отделяне на белтъци

Уред за чупене на яйца и отделяна белтъци Egg Cracker

5,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Изчерпано
Код на продукта:
1580-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Представяме ви невероятно практичното и иновативно решение за всеки кулинарен експерт - EZ Cracker! Този уред за чупене на яйца с приставка за отделяне на жълтък е перфектният помощник, който ви позволява да се насладите на лесното и бързо приготвяне на яйца без хлъзгави черупки и разпилен месест белтък.

С EZ Cracker чупенето на яйца става игра на детска лекота! Просто поставете яйцето в гнездото на уреда и стиснете. За секунди яйцето ще се освободи от своята обвивка, без никакви усилия и без хаос в кухнята.

Но това не е всичко! EZ Cracker разполага с още една невероятна функция - той лесно и бързо отделя белтъка от жълтъка. Без проблеми и без излишни усилия, можете да се насладите на перфектно разделени белтъци и жълтъци за вашите кулинарни творения.

Забравете за разпилените черупки по кухненския плот, в купата или още по-лошо - по пода! EZ Cracker е най-добрият инструмент за всяка кухня, който ще ви спести време и усилия при приготвянето на яйца.

Само след няколко прости стъпки можете да се насладите на своите майсторски омлети. Поставете яйцето в гнездото на инструмента, дръжте го над купа или директно над тигана и издърпайте двете дръжки заедно, за да счупите яйцето. Просто и лесно!

Използвайте сепаратора за яйца, който е включен в комплекта, и лесно отделете белтъка от жълтъка. Сепараторът ще хване жълтъка и ще премине през бялото, без никакви затруднения.

EZ Cracker е изработен от висококачествени материали и е изключително лек и удобен за употреба. Цветът му е бял, а размерите са 4.5 х 10 х 21.5 см.

Не се притеснявайте за почистването на уреда - можете да измийте приставката и сепаратора на яйцата в топла сапунена вода. Пакетът включва инструмент за чупене на яйца и приставка за разделяне на яйца.

Не губете време, поръчайте сега EZ Cracker и се насладете на по-лесното и бързо приготвяне на яйца във вашата кухня!
Подробности за продукта
1580-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай