Стъклен ретро буркан за напитки с канелка 2 л.

Стъклен буркан с диспенсър за сок или лимонада 

14,80 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Изчерпано
Код на продукта:
2 литра-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Стъкленият ретро буркан за напитки с канелка от 2 литра е перфектното допълнение към вашата домашна колекция от аксесоари за сервиране. Този винтидж буркан ще ви върне във времето със своя класически ретро дизайн и е идеален за приготвяне на различни алкохолни и безалкохолни напитки като студен чай, пунш, лимонада и коктейли.

Изработен от дебело и висококачествено стъкло с капак, този буркан е изключително издръжлив и надежден. С неговата вместимост от 2 литра, можете да приготвите достатъчно напитки, за да задоволите вкусовете на гостите си или да се насладите на свежият вкус на вашето любимо питие.

Но това не е всичко, което можете да направите с този буркан. Благодарение на широкото гърло, можете лесно да добавяте лед, нарязани плодове, листа мента и други добавки към вашия напитка. А симпатичната канелка, разположена в долната част на буркана, ви позволява да наливате напитката бързо и лесно в чашите си.

Този стъклен ретро буркан с канелка е не само функционален, но и стилно допълнение към всяка маса. Неговият прозрачен дизайн ви позволява да виждате цялото съдържание на диспенсъра и създава вълшебна атмосфера на всяко събитие. Размерите на буркана са: дължина 11 см, ширина 11 см и височина 25.5 см.

Изработен от висококачествени материали като стъкло, метал и пластмаса, този буркан е изключително здрав и устойчив на удари. Той е идеален за употреба както в домашни условия, така и на открито, и може лесно да се почиства след употреба.

Не пропускайте възможността да добавите стил и елегантност към своето сервиране с този стъклен ретро буркан за напитки с канелка от 2 литра. Поръчайте сега и се насладете на свежестта и вкуса на вашите любими напитки, сервирани по най-изящен начин.
Подробности за продукта
2 литра-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай