ЧАНТИЧКА - ОРГАНАЙЗЕР ЗА СМАРТФОН И ЛИЧНИ ВЕЩИ TOUCH PURSE

Чантичка органайзер за мобилен телефон , Touch Purse,Черна

9,50 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Изчерпано
Код на продукта:
1882-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Чантичката-органайзер Touch Purse е перфектното решение за всички, които искат да имат всичко необходимо на едно място. Забравете за загубените минути, докато търсите телефона си в джоба си, докато звъни. С Touch Purse всичко е на видимо място и винаги под ръка.

Тази смарт чантичка е специално проектирана, за да събере в себе си вашият смартфон, кредитни карти, лични документи и всичко останало, което имате нужда от при себе си. Чантичката е създадена с една цел - да предпази телефона ви и най-важните ви неща и да прави комуникацията ви по-бърза и лесна.

Един от най-големите й предимства е специалното покритие на отделението за телефона, което ви позволява да осъществявате повиквания, да сърфирате в социалните мрежи и да пишете съобщения без да вадите телефона от органайзера. Така можете да бъдете винаги в контакт с важните хора в живота си, без да губите време.

Чантичката Touch Purse е подходяща за всеки вид смартфон и разполага с отделения тип акордеон, които осигуряват достатъчно място за всичко необходимо - пари, документи, телефон и други лични вещи. Тя е снабдена с удобна каишка, която ви позволява да я носите на рамо или да я закачите на ръката, китката и кръста си.

Изработена от устойчив материал, чантичката-органайзер Touch Purse е идеалното решение за всички предмети, които се нуждаете - очила, документи, кредитни карти, пари, слушалки, химикали и други. Тя разполага с дръжка, цип и подвижна връвка за закачане, както и няколко вътрешни отделения, които ви помагат да водите организиран живот.

С размери 9 x 15 x 4 см, чантичката Touch Purse е компактна и практична, идеална за всекидневна употреба. Стилният й дизайн я прави подходяща както за жени, така и за мъже.

Избягайте от загубеното време и неудобството, което възниква, когато не намирате нещата си. Поръчайте чантичка-органайзер Touch Purse и се насладете на удобството и стила, които тя предлага. Бъдете организирани и винаги готови да се свържете с важните хора в живота си.
Подробности за продукта
1882-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай