Шунковар, уникално устройство за приготвяне на шунка и специалитети от месо

УРЕД ЗА ШУНКА, ШУНКОВАР

27,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
2188-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Добре дошли в света на здравословното и вкусно готвене! Представяме ви уникалният Шунковар - уред, който ще промени начина ви на приготвяне на шунка и специалитети от месо.

В днешно време все повече хора се стремят към здравословно и правилно хранене. За да запазим традициите и местните вкусове, в съвременната кулинария се появяват нови уреди и прибори, които ни помагат да приготвим храната по най-добрия начин. И ето, пред нас се издига Шунковарът - перфектното средство за приготвяне на домашна, здравословна шунка.

Шунковарът е изработен от висококачествена неръждаема стомана 18-10, която е използвана и за производството на професионални гастро съдове. Този материал не отделя вредни вещества на храната и е изключително издръжлив на високи температури.

Но какво прави Шунковарът толкова специален? Той е предназначен за приготвяне на шунка, колбаси, ролета и други деликатеси от месо, риба и птици. С Шунковара имате възможност да добавяте различни подправки, зеленчуци и други съставки, за да придадете на вашите ястия уникален вкус.

Максималният работен обем на Шунковара е разделен на две части. Първо, може да поставите сурови продукти с обем от 0.9 л., 1,13 л. и 1,5 л., като използвате разделителите на Шунковара в зависимост от нуждите ви. Второ, обемът на готовия продукт зависи от вида на месото и количеството, което сте поставили в Шунковара.

Правилната употреба на Шунковара е ключова за постигане на оптимални резултати. Следвайте рецептите и спазвайте теглото и пропорциите на съставките. Запълнете Шунковара така, че да може да се закачат пружините в прорезите му. Поставете капаци и плик за печене, и запълнете го с материала за шунка, внимателно притиснат и без кухини. Завържете краищата на плика и поставете втория капак. Закачете пружините на Шунковара и готово! Поставете го в тенджера с вода и го варете на желаната температура.

След като шунката е готова, охладете я и я сложете в хладилник за около 3 часа. Извадете я от Шунковара, разкачете пружините и наслаждавайте се на вкусното и здравословно ястие.

Не забравяйте да почистите Шунковара след употреба. Измийте го с мека гъба и сапунена вода или го поставете в съдомиялна машина. Внимавайте да не използвате абразивни препарати и да не го разглобявате преди да се охлади напълно.

Шунковарът е идеален за домашна употреба, но също така може да бъде използван в заведения с малки нужди от домашна шунка. Внесете удоволствие и здраве във вашата кухня с Шунковара - най-добрият помощник за приготвяне на шунка и специалитети от месо.
Подробности за продукта
2188-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай