Х образен моп с за под с функция за изстискване на парцала

Модерен плосък моп с въртяща се Х образна глава и функция за самоизстискване на парцала

26,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
2524-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Насладете се на перфектно чисти подове с нашия Х-образен моп с функция за изстискване на парцала. Този моп е създаден с единствена цел - да направи почистването на подовете ви по-ефективно и лесно.

Мопът е оборудван със специална многоцелева четка 2 в 1, която ще ви позволи да почиствате дори на труднодостъпни места. Благодарение на въртящата се X-образна глава, можете да достигнете до всяко ъгълче на стаята с лекота.

Не се притеснявайте за разлитаните течности! Нашите платове са много абсорбиращи и могат да поберат до 200 мл течност, за да почистят всеки петък следобед.

Мопът е съставен от 3 елемента, които може да почистите без да отстранявате кърпата. Това го прави удобен и практичен за ежедневна употреба.

Лекият и устойчив алуминиев стълб гарантира дълготрайност на мопа и неговата ефективност дълги години.

Снабден с нехлъзгащи се дръжки, изработени от специален материал, мопът е лесен и удобен за използване. Дори и при мокри ръце, вие ще имате пълен контрол и сигурност при почистването.

Има още една тайна функция на този моп - скритата четка, която може да използвате за почистване на труднодостъпни места. Така можете да се справите с всякакви замърсявания с лекота и прецизност.

Нашата цел е да ви предложим перфектно почистване и удобство. Затова комплектът включва всичко необходимо - Х-образен моп с дръжка за изцеждане на водата и Х-образна микрофибърна кърпа.

Вярваме, че нашият Х-образен моп ще ви помогне да постигнете безупречни резултати при почистването на вашия дом. Предлагаме и допълнителни микрофибърни кърпи на цена 4.50лв. за брой, за да можете да заменяте и поддържате мопа винаги в перфектно състояние.

[Вижте видеото тук](https://www.youtube.com/embed/IRiFnYMf3LU) и се запознайте с всички функции и предимства на нашия Х-образен моп.

И не забравяйте, доставката е бърза и сигурна, за да можете да започнете с почистването веднага. Станете горд собственик на този невероятен Х-образен моп и превърнете почистването в истинско удоволствие!
Подробности за продукта
2524-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай