Кухненско ренде Nicer Dicer Quick

Кухненско ренде NICER DICER QUICK 5 in 1

17,80 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
2647-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Имаме удоволствието да ви представим кухненското ренде Nicer Dicer Quick - иновативно и практично решение за вашата кухня. Това ренде е бързо, лесно и удобно за употреба, както и компактно за съхранение. С него можете да се насладите на безпроблемното нарязване и настъргване на вашите любими продукти.

Специално разработените остриета на Nicer Dicer Quick позволяват да избирате между различни видове рязане - от дебели до тънки филийки, кубчета, линийки или на шесторки. Просто поставете желания продукт и натиснете. С помощта на интегрирания щифтов блок и режещата рамка можете да създадете перфектни нарязани парчета с минимален труд.

Независимо дали се нуждаете от ренде за меки или по-твърди храни, като лук, тиквички, домати, гъби, яйца или картофи, Nicer Dicer Quick е идеалният помощник във всяка кухня. Неговите стоманени остриета гарантират бързо и лесно нарязване на всичко, което пожелаете. За удобство, можете директно да нарязвате продуктите в купата, тигана или тенджерата.

Кухненското ренде Nicer Dicer Quick има компактен дизайн и е лесно за почистване. Със своите 3 основни приставки за рязане и контейнер с капак за съхранение с вместимост от 200 мл, този комплект е перфектен за пътувания и къмпинг. Не само ще спестите време, но и ще се насладите на бърза и лесна подготовка на храната си навсякъде.

Nicer Dicer Quick е изработен от висококачествена пластмаса и разполага с ножове от закалена стомана, които гарантират дълготрайна употреба. Размерите му са 213 мм в дължина и 80 х 70 мм за приставките. Теглото на рендето е само 309 грама, което го прави лесно за употреба и пренасяне.

В комплекта на Nicer Dicer Quick ще намерите 3 броя приставки с различен брой ножове, режеща рамка, кутия за събиране на настърганите продукти и капак. Това е пълният комплект, който ви осигурява всичко необходимо за удобна и безпроблемна употреба на рендето.

Вижте във видеото по-долу как просто и бързо можете да използвате рендето Nicer Dicer Quick и да създадете вкусни ястия с лекота:

[вмъкнете видеото от линка]

Не губете време и се насладете на удобството и функционалността на кухненското ренде Nicer Dicer Quick. Поръчайте го сега и превърнете готвенето в истинско удоволствие!
Подробности за продукта
2647-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай