Магнитен Капак за Микровълнова Hover Cover

Магнитен капак за микровълнова фурна

4,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
2708-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Искате да задържите вашата микровълнова печка в безупречно състояние, без да прекарвате часове в почистване? Тогава Магнитният Капак за Микровълнова Hover Cover е идеалното решение за вас!

Този чисто нов аксесоар е задължителен за всяка микровълнова фурна. С полимерно защитени магнити, капакът се придържа здраво към тавана на вашата печка, предотвратявайки пръскането и разпиляването на храна. Просто покрийте я и оставете я в микровълновата фурна - няма повече нужда от почистване на стените на печката.

Но това не е всичко! Магнитният Капак за Микровълнова Hover Cover е създаден с ергономичен дизайн, който осигурява равномерно нагряване на храната. Вградените отвори за пара позволяват на топлината да се разпределя по цялата повърхност на храната, без да я докосва. Така можете да се насладите на перфектно готова храна всеки път.

Ако се чудите как да почистите капака, не се тревожете. Той може да се измие лесно на ръка или да се постави в горната решетка на съдомиялната машина. Никакво стресиращо почистване - само простота и удобство.

Магнитният Капак за Микровълнова Hover Cover е универсален и пасва на почти всички чинии, контейнери и купи. Неговата форма с висок купол ги покрива изцяло, запазвайки тяхната свежест и вкус.

Вече няма нужда да прекарвате часове в измиване на микровълновата печка или в премахване на петна от стените й. С Магнитния Капак за Микровълнова Hover Cover ще имате повече време за наслаждаване на вкусната си храна и по-малко време за почистване. Поръчайте сега и се насладете на улеснението и удобството, които този продукт предлага!
Подробности за продукта
2708-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай