Четка за почистване на косми от кучета и котки с контейнер

Уред с контейнер за почистване на косми от дрехи

8,50 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
2725-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Добре дошли в света на безупречната чистота и уют! Представяме ви четката за почистване на косми от кучета и котки с контейнер - нашият No.1 уред за събиране на косми от домашни любимци.

Забравете за това да видите косми навсякъде вкъщи и да не можете да се отървете от тях. Ние сме тук, за да ви помогнем да решите този проблем! Нашата четка е най-ефективният уред за събиране на косми, който ще намерите на пазара.

Със специално проектирания дизайн, той може да събира косми от всякакви повърхности - дрехи, одеяла, мебели и дори от тапицерията на колата. Независимо от материала и цвета на повърхността, той я превръща в нова. Забравете за търсенето на ролки или почистването с прахосмукачка - с нашия уред можете да почистите голяма площ, като например цял диван, за секунди без да се налага да изпразвате контейнера.

Лесният за употреба дизайн на четката ви позволява да събирате всякакъв вид косми и мъхове с минимални усилия. Забравете за постоянната смяна на части или материали - нашият уред не изисква никаква подмяна. Това означава, че ще спестите много време и усилия.

Но това не е всичко! Нашата четка не изисква батерии или източник на захранване. Това означава, че няма да се притеснявате от тяхното зареждане или смяна. Четката е готова да ви помогне във всяко време.

Размерите на четката са 19х7см, а на дръжката - 12см. Тя е компактна и удобна за съхранение, така че можете да я вземете със себе си навсякъде.

Сега е времето да се превърнете в господар на космите и да се насладите на безупречно чистия дом, който заслужавате. Поръчайте нашата четка за почистване на косми от кучета и котки с контейнер и се наслаждавайте на комфорт и уют във вашето пространство.
Подробности за продукта
2725-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай