Термо чанта за храна

Кръгла термочанта за храна с дълга и къса дръжка

5,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Изчерпано
Код на продукта:
2750-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Търсите практична и стилна термо чанта за храна, която да запази вашите ястия и напитки свежи през целия ден? Не търсете повече, защото нашата термоизолираща чанта за обяд е точно това, от което се нуждаете!

Нашата термо чанта за храна е създадена с мисълта да запази вашата храна и напитки свежи през целия ден. Специалното вътрешно покритие осигурява отлична температурна изолация, като поддържа вашата храна топла или студена. Така можете да се наслаждавате на вкусни и свежи ястия дори и по време на пътуване или пикник.

Нашата термо чанта е не само практична, но и стилна. Съчетаваща цветен дизайн с удобна за хващане дръжка и регулируема презрамка за носене, тя е лесна за пренасяне и удобна за употреба.

Основните характеристики на нашата термо чанта включват едно основно отделение, затварящо се с цип, и страничен джоб за дребни аксесоари. Тя разполага с дълга регулируема презрамка, която ви позволява да я носите на рамо, както и с къса дръжка за носене в ръка. Изработена от висококачествени материали, вътрешната част на чантата е създадена от алуминиево фолио, което не само осигурява отлична изолация, но и е антибактериално и без токсични вещества. Чантата е също така водоустойчива и лесна за почистване.

Термоизолиращият слой на чантата поддържа оптималната температура на храната, а голямият й капацитет позволява да поберете всичко, което ви е необходимо за вашия обяд или закуска. Изработена от полиестер и алуминий, тази термо чанта е издръжлива и дълготрайна.

Размерите на нашата термо чанта са височина 21.5 см и широчина 16.5 см, което я прави достатъчно компактна, за да я носите навсякъде със себе си.

Не допускайте храната ви да губи своя вкус и свежест. Изберете нашата термо чанта за храна и насладете се на вкусни и свежи ястия навсякъде и по всяко време!
Подробности за продукта
2750-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай