LED Диско парти лампа 7 цвята

LED парти лампа проектор с дистанционно 9W

19,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
2968-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Добре дошли в света на цветната магия с LED Диско парти лампата в 7 цвята! Тази уникална лампа ще превърне всяко събитие в незабравимо парти.

Създадена с изключителна внимателност към детайлите, тази LED парти лампа разполага с 7 различни цветни осветления и 3 режима, които могат да бъдат контролирани от дистанционното управление.

Включете режима на дисково осветление и се потопете в изумителни комбинации от червено, зелено и синьо светлина. Ако предпочитате да се потопите в светлината на музиката, превключете в музикалния режим и нека цветовете се променят според ритъма на звука.

Ако искате по-автономно осветление, включете автоматичния режим, който ще превключва цветовете автоматично. А за по-динамично парти изживяване, включете режима на светкавицата и регулирайте скоростта на светкавицата според вашите предпочитания.

В допълнение към трите оригинални режима (AUTO / FLASH / MUSIC MODE), тази лампа предлага и настройка на скоростта на светлината, както и режим на спиране на светлината.

Освен това, LED Диско парти лампата разполага с вграден звуков сензор, който я прави синхронизирана с музикалния ритъм. Така, когато включите музикалния режим, лампата ще се променя в ритъма на музиката за незабравими моменти на забавление и танци.

Снабдена с чувствителен гласово-активиран сензор, тази лампа улавя близките звуци или музиката и променя цветовете или скоростта според музикалния ритъм. Така можете да създадете истински спектакъл от светлина и звук, който ще впечатли всички присъстващи на вашето парти.

Технически характеристики:
- Мощност: 3W
- Напрежение: DC 5V
- Материал: пластмаса
- Източник на осветление: LED
- Брой диоди: 3бр. 1W RGB LED (червен, зелен, син)
- Режими: авто и звук
- Лесна за употреба
- Подходяща за автомобили, дискотеки, барове, кръчми, клубове, партита, празници, фестивали и други събития

Не пропускайте възможността да създадете незабравима атмосфера на вашето следващо парти с LED Диско парти лампата в 7 цвята. Размерите й са 11 x 13 см, което я прави идеална за всяко пространство.

Поръчайте сега и се насладете на уникални светлинни ефекти и безкрайно забавление с LED Диско парти лампата в 7 цвята!
Подробности за продукта
2968-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай