Сгъваем бастун с LED фенер и регулиращ се размер

Сгъваем бастун с фенерче

19,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
3002-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Сгъваемият бастун с LED фенер и регулиращ се размер е иновативно решение, което ще Ви осигури несравнима удобство и сигурност при движение. Този бастун е снабден със стабилна основа, която гарантира, че той ще стои изправен самостоятелно върху всякаква повърхност. Това означава, че няма да има никаква вероятност да загубите контрол над него в каквато и да е ситуация.

Традиционните бастуни са тежки, обемисти и не предлагат достатъчно устойчива основа, която да ви осигури комфорт при движение. Въпреки това, нашият сгъваем бастун е разработен така, че да възпроизвежда и с лекота допълва естествените движения на човешките стави, като същевременно предлага сигурна подкрепа върху всякаква повърхност и при всякакви обстоятелства. Това е възможно благодарение на артикулиращата подкрепяща основа, която е четири пъти по-голяма от тази на обикновен бастун.

Освен това, нашият бастун е лек и издръжлив, а дължината му може да се регулира и да се сгъва лесно, когато не се използва. Така можете да го носите със себе си по всяко време и да го използвате, когато имате нужда от него. Меката ергономична дръжка на бастуна е снабдена с вградена LED светлина, която осветява пътя Ви в тъмното. Това означава, че ще можете да се движите безопасно и с увереност дори през нощта.

За да отговаря на вашите индивидуални нужди, този бастун може да бъде регулиран според височината Ви - от 83 до 93см. Това го прави идеален за всякакви потребители, независимо от тяхната височина.

За да работи, бастунът изисква 4 броя батерии LR44, които са включени в комплекта. Така че, можете да го използвате веднага след покупката без да се налага да търсите допълнителни батерии.

Сгъваемият бастун с LED фенер и регулиращ се размер е перфектният аксесоар, който ще Ви помогне да се чувствате удобно, сигурно и самостоятелно при движение. Не се колебайте да го закупите и да се насладите на по-добър живот.
Подробности за продукта
3002-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай