Шапка с тръба за горещ въздух за изсушаване на коса и правене на прическа

Шапка за бързо и лесно сушене на коса подходяща за всички видове сешоари

8,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

ЦВЯТ
  • РОЗОВ
  • СИВ
Код на продукта:
32063165
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Представяме ви шапката с тръба за горещ въздух за изсушаване на коса и правене на прическа. Тази уникална шапка е идеална за бързо и лесно сушене на косата в домашни условия. Вече няма нужда да седите под качулатия сешоар-каска във фризьорския салон и да губите време. С нашата шапка можете да си правите прическата удобно и комфортно у дома, докато гледате телевизия или четете книга.

Шапката е снабдена с гъвкава тръба, която ви позволява да се движите свободно докато се сушите. Така можете да си насладите на чаша кафе или чай и да се релаксирате, докато косата ви се изсушава. Освен това, шапката е супер удобна и подходяща за използване с различни видове сешоари.

Но предимствата на нашата шапка не свършват тук. Тя е изработена от висококачествени тъкани, които са устойчиви на високи температури. Това означава, че може да я използвате и за топло и къдрене на косата. Освен това, сушенето с тази шапка няма да навреди на здравината и блясъка на вашата коса, както се случва при традиционните сешоари в салоните за красота.

Шапката е еластична и обемна, което ви позволява да сложите на косата си джъмбо ролки или други приспособления за прическа. Тя е също така лесна за употреба - просто я сложете на главата си, затегнете шнура и свържете сешоара към тръбата. Включете сешоара на желаната степен и се наслаждавайте на бързото и ефективно сушене на косата си.

В пакета ще намерите шапка за сушене на коса с мека гъвкава тръба. Шапката е налична в два цвята - розов и сребрист. Изберете този, който най-добре съответства на вашите предпочитания и стил.

Не губете време и пари във фризьорския салон. С нашата шапка с тръба за горещ въздух ще можете да си правите перфектната прическа у дома, без да се движите от мястото си. Поръчайте я сега и се насладете на бързо, лесно и удобно сушене на косата.
Подробности за продукта
32063165

Конкретни референции

ean13
32063165
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай