Силиконова метла за сухо и мокро почистване Multifunction Scrapping Broom

7,99 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
3855-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Силиконовата метла за сухо и мокро почистване Multifunction Scrapping Broom е перфектният помощник за вашето домакинство. Тя е създадена с оригинален дизайн и ви предлага многофункционалност, позволявайки ви да изпълнявате няколко задачи за почистване с лекота.

Тази уникална гумена метла е идеална за по-бързо и по-ефективно сухо и мокро почистване. Тя е специално проектирана да отстранява прах, косми, вода и всички видове замърсявания от всякакви повърхности. Независимо дали трябва да се заемете с метене, сушене или почистване на прозорци, тази метла ще ви помогне да постигнете перфектни резултати с минимални усилия.

Особено внимание е обърнато на дизайна на метлата. Тя разполага с плоска четка, изработена от гъвкава гума и прът, състоящ се от няколко винтови части, които могат да се регулират по дължина и да се демонтират. Това ви дава възможността да я използвате в различни позиции в зависимост от повърхността, върху която работите.

Удобството на използване на метлата е гарантирано от ергономичната неплъзгаща се дръжка, която осигурява стабилен захват и комфорт по време на работа. Ако желаете, метлата разполага и с дупка за закачане, за да я имате близо до ръка по всяко време.

Компактните размери и лекотата на метлата я правят много удобна за съхранение и транспортиране. Тя може да се лесно демонтира, а почистването й е бързо и лесно.

Освен това, силиконовата метла за сухо и мокро почистване Multifunction Scrapping Broom е изработена от висококачествени материали, включително ПП, TPE и неръждаема стомана. Това гарантира дълготрайност и издръжливост на продукта, който ще ви служи дълго време.

Нека Multifunction Scrapping Broom бъде вашето предпочитано средство за почистване. С нея ще постигнете перфектни резултати без големи усилия.
Подробности за продукта
3855-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай