Шивашки комплект в несесер със 70 части

Шивашки комплект в несесер

7,30 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
3868-00
Любими1
Добави в списък с желания
Описание
Насладете се на безгрижния процес на шиене с Шивашкия комплект в несесер със 70 части! Този комплект е задължителна част от всяко домакинство, предлагайки ви практични аксесоари за шиене, които ще са ви полезни при всяка необходимост за ремонт или корекция на вашите дрехи.

В днешно време, когато единствената опция, която мнозина избират, е да изхвърлят дрехите си, ние ви предизвикваме да мислите по-широко. Не се отказвайте от облеклото си, когато то има нужда само от малка промяна. Сега, благодарение на Шивашкия комплект в несесер, можете да се погрижите за дрехите си сами, без да се нуждаете от професионални услуги или да харчите излишни пари.

Комплектът включва множество аксесоари, които значително ще ви улеснят в шивашките ви проекти. Напръстниците ще предпазят вашите пръсти от болезнени убождания, а приспособлението за вдяване на конецът ще направи това действие много по-лесно, особено за хора с лошо зрение или по-възрастни хора.

Не се притеснявайте за организацията на комплекта, защото всеки инструмент има своето място в удобния несесер. Еластичният ластик ще ви помогне да контролирате хаоса от заплетени конци и разпилените игли. Всичко е наред и готово за употреба, когато ви е необходимо.

Не пропускайте възможността да направите вашата визия уникална и да изразите собствения си стил. С Шивашкия комплект можете да съчетаете, декорирате и създавате неочаквани комбинации. Дрехите ви ще се открояват от масовото стилово общество, а вие ще бъдете забелязани със своя креативност и индивидуалност.

Не се поддавайте на популярните вериги стилизирани магазини, където цените на шивашките услуги са високи. Бъдете независими и креативни, като се грижите сами за дрехите си. С Шивашкия комплект в несесер със 70 части, ще спестите време и пари, докато постигате перфектния резултат.

Поръчайте Шивашкия комплект в несесер със 70 части и се насладете на безгрижното шиене в комфорта на своя дом!
Подробности за продукта
3868-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай