Поставка - щипка за чаша

Поставка щипка за чаша Table Clip

4,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
1553-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Представяме ви иновативната поставка-щипка за чаша Table Clip, която ще реши всички проблеми с разливане на напитки върху масата или бюрото ви. С помощта на тази джаджа, можете да се наслаждавате на чашата си безпроблемно и да избегнете нежелани петна и изливания.

Table Clip ви предлага множество предимства. Първо, тя е изключително удобна за употреба и ви позволява да поставите чашата си на безопасно място, без риск да я разлеете върху работната повърхност. Така можете да пиете своята кафе, чай, сок или какъвто и да е напитка, без да се тревожите за потенциални щети на вашите устройства или документи.

Второ, Table Clip е много универсална и може да се защипва на различни повърхности, включително маси, бюра и дори налакътници на столове. Това ви дава възможност да я използвате навсякъде, където имате нужда от нещо, което да държи вашата чаша стабилно и сигурно.

Трето, Table Clip е идеална за хора, които работят на малко бюро или имат ограничено пространство. Тя ви позволява да поставите чашата си точно до вас, без да отнема много място върху работната повърхност. Така можете да се съсредоточите върху работата си, без да се притеснявате за нежелани разливания.

Table Clip е също и много удобна за демонтаж. Когато свършите със съдържанието на чашата си, можете лесно да я откачите, без да налага да полагате големи усилия. Това ви позволява да бъдете бързи и ефективни, без да загубвате време.

Поставката-щипка Table Clip е съвместима с чаши и бутилки с диаметър до 6,5 см. Тя е изработена от здрава пластмаса ABS, която осигурява дълготрайна употреба. Цветът на поставката е случаен, което я прави още по-интересна и уникална.

Не се колебайте и си поръчайте Table Clip сега, за да се насладите на безгрижни и комфортни моменти с вашата любима напитка. Оставете разливанията в миналото и се насладете на безупречна работна среда с тази иновативна поставка-щипка за чаша.
Подробности за продукта
1553-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай