Силиконов сепаратор за първи и втори пръст на крака

Разделител за пръстите на крака, при изпъкнало кокалче

12,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
ДВОЕН-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Силиконовият сепаратор за първи и втори пръст на крака е идеалното решение за облекчаване на болките и предотвратяване на редица проблеми, свързани с валгусната деформация (hallux valgus) и други долни крайници. Създаден от мек, еластичен и нетоксичен медицински силикон, този разделител е проектиран със специално изграден разделител, който осигурява правилната позиция на трите пръста на крака и предотвратява триенето и притискането им.

Силиконовият сепаратор е идеален за всички, които страдат от валгусна деформация или изпъкнало кокалче. Той помага за намаляване на болките, предотвратява ставни възпаления, мазоли, ранички и кожни втвърдявания в областта на палеца и показалеца. Независимо дали сте засегнати от носене на неудобни обувки, подагра, диабет, наследствен фактор, повечко килограми, пренатоварване или слаба костна система, този сепаратор ще ви помогне да възстановите правилната форма на пръстите и да се освободите от дискомфорта и болката.

Силиконовият сепаратор за първи и втори пръст на крака е съобразен с анатомията на долния крайник и предоставя удобство и комфорт при носене. Той абсорбира налягането в областта на трите пръста, което създава тежестта на тялото и намалява напрежението. Също така, разделителят е дълъг отзад, което предпазва страничната кост от търкане в обувката, и разделя и изправя пръстите в нормално положение, което облекчава болката.

Силиконовият сепаратор за първи и втори пръст на крака може да бъде използван в различни ситуации - при спортуване, на работа, в домашни условия и други. Той не запарва крака, не позволява на сепаратора да падне или изплъзне, защото се захваща здраво за първи, втори и трети пръст. Протекторът е подходящ за многократна употреба и може да се почиства лесно с обикновена вода или препарат по избор, без да нарушава свойствата му.

Една опаковка съдържа 2 броя силиконови разделители за първи и втори пръст на крака в универсален размер, подходящи както за ляв, така и за десен крак. Не пропускайте възможността да си осигурите удобство, комфорт и отпускащо усещане при носене на обувки. Наредете си силиконовия сепаратор за първи и втори пръст на крака сега и се насладете на свободата от болка и неудобство.
Подробности за продукта
ДВОЕН-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай