Ултразвукова защита от вредители /гризачи, хлебарки др. / - Riddex Pestrepeller

9,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

In stock
Срок на наличността: 2020-03-24
Код на продукта:
Riddex Pestrepeller
Любими0
Добави в списък с желания
Описание

Ултразвукова защита от вредители с Riddex Pestrepeller

RIDDEX PESTREPELLER реализира защита от мишки и плъхове, хлебарки и др.вредители, като излъчва мощен 130dB ултразвуков сигнал с променлива честота в обхвата 30 kHz - 65 kHz . Лабораторно доказано е, че ултразвук с такива параметри атакува нервната система на домашните вредители и ги кара да напуснат защитаваната от уреда територия. Разглежданият ултразвук е извън обхвата на чуваемост на хората и домашните любимци като кучета, котки, птици и други топлокръвни животни. Той обаче е неприемлив за хамстери и морски свинчета. С такъв домашен любимец в помещението, не би следвало да се използва RIDDEX PESTREPELLER. Уредът не вреди на телевизионните, радио, алармени и телефонни сигнали, пожароизвестяването и газовата сигнализация. Безвреден е за хората, включително и за тези с пейсмейкъри и слухови апарати.

Честотата на излъчвания сигнал на RIDDEX PESTREPELLER се променя "вълнообразно", което не позволява на вредителите да свикнат с него и по този начин се гарантира ефективността на уреда.

RIDDEX PESTREPELLER охранява ефективно помещения до 450 кв.м.

Уредът се държи непрекъснато включен в електрическата мрежа посредством приложен в комплекта адаптер. Ефектът се забелязва след няколко дни. Тогава ще се забележи отсъствието на гризачите. Не са изключени случайни посещения на гризачи, в стремежа им да търсят храна. Сигурно е обаче, че те няма да останат постоянно на охраняваната територия.

RIDDEX PESTREPELLER трябва да остане включен непрекъснато. Неговата консумация на електричество е незначителна, практически "нулева", което предоставя една евтина, надеждна защита срещу вредители без химикали, отрови и никакъв консуматив. Уредът не изисква никакво обслужване.

RIDDEX PESTREPELLER притежава светодиоден индикатор, който свети в зелено, когато уредът е включен и работи нормално. Чрез него може да бъде следена годността на уреда.

В допълнение – можете да използвате уреда като осветително тяло – при натискане на бутона в горната част корпусът светва с красива мека синя светлина

Подробности за продукта
Riddex Pestrepeller
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай