МАСАЖНИ ЧЕХЛИ ЗА РЕФЛЕКСОТЕРАПИЯ

39,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

In stock
Срок на наличността: 2020-03-24
Код на продукта:
Foot Reflex
Любими1
Добави в списък с желания
Описание

МАСАЖНИ ЧЕХЛИ ЗА РЕФЛЕКСОТЕРАПИЯ

Масажните чехли осъществяват точков масаж в активните точки на стъпалата. Всяко едно бутонче, възействащо вурху дадена точка на ходилото е с пружинка вътре, за да бъде осъществен регулируем натиск. Усещането е далеч по-различно и приятно от това да стъпваш на "бобчета". На подметката, там където се пада стъпалото, има текст на английски до всяко "бобче" на коя активна точка въздейства и за коя система от организма се отнася. Чехлите са механични, не са електрически, нагласят се по височината на крака със самозалепваща лента.

Предлагаме 3 размера - S/38-40/ , M/41-42/ и L/43-44/    : унисекс

Внимание!

Чехлите не са предназначени да се ходи с тях! Желателно е да се употребяват, когато човек има нужда от релакс, след тежък работен ден, или след физическо или психическо натоварване – вземете душ, седнете удобно, обуйте масажните чехли и постойте така 15 – 20 минути – ефектът е осезаем.

Рефлексотерапевтичният натиск се създава от пружиниращите бутони под тежестта на краката ви; той осъществява нежен масаж в акупресурните биологични точки и възвръща Вашата работоспособност и добро настроение – един прост, но ефективен начин за регенарция на физическите и психически сили.

Материал: ПБХ, МЕТАЛ

Произход: Китай

Подробно описание:

Масажни чехли за рефлексотерапия и акупунктурен масаж на стъпалата

Рефлексотерапията е техника за прилагане на натиск върху акупресурни биологично активни точки на стъпалата на краката чрез използване на специфична техника с палеца, или посредством специализиран масажор, като масажните чехли, без използването на масло, сметана или лосион. Основава се на система от зони и рефлексни области общо 10, които отразяват органите на тялото върху стъпълата на краката и дланите на ръцете с презумпцията, че това благоприятства физиологическите процеси в организма. Диаграмата в рефлексологията, е огледално отражение на тялото върху краката и ръцете, ляв крак или ръка, представляват огледало на лявата половина на организма и съответно десен крак или ръка - дясната половина. В рефлексологията се прилага техника към съответния рефлекс зона (и), за да предизвика промяна в съответната част на тялото. Какви са предимствата на рефлексологията? Изследванията показват, че специфичните техники на рефлексология могат да бъдат ефективни и полезни в много отношения. Едно изследване на 170 рефлексологични проучвания от 21 страни показва, че техниката е ефективна и благоприятства върху различни физически и психологически проблеми.

Върху какво въздейства рефлексотерапията:

Създава се чувство за отдих от момента, в който терапевтът започне сеанса. Това е показано в изследванията чрез използване на ЕЕГ за мозъчната дейност. Всички 24 проучвания показват, че настъпва релакс от рефлексологичната техника. Намаляване на болката след рефлексотерапия се излага в 27 проучвания, включващи изследване, показващо влиянието на частни лица от всички възрасти и здравен статус. Подобрява здравето. Изследванията показват, че рефлексотерапията помага индивидуално на пациенти от всички възрасти с близо 78 здравни проблеми, вариращи от деца с агресивно поведение, до проблеми на възрастните хора с отделителната система. Подобрява кръвоснабдяването. Независими проучвания показват, че прилагането на рефлексология увеличава притока на кръв към краката, мозъка, бъбреците и червата. Следоперативно възстановяване. Рефлексологията помага за възстановяване след операция, както е показано от редица изследвания, намаляването на болката и намаляване на използването на постоперативни аналгетици. Оказва благоприятно влияние върху физиологичните мерки (кръвното налягане и холестерола; измервания с ЕКГ, ЕЕГ и магнитен резонанс) Рефлексологията помага, когато нищо друго в продължение на време не е имало успех: фантомна болка в крайниците, невропатия, пациенти на хемодиализа и др. Предимства за психичното здраве. Изследвания показват, че рефлексология може да намали депресията (11 изследвания) и тревожността (9 проучвания). Рефлексологията може да се използва като допълнителна терапия при онкологично болни пациенти с болки, гадене, повръщане и / или тревожност, облекчение за болни след химиотерапия с, както е показано в 16 проучвания от 7 страни. Улеснява бременността, раждането и състояния след раждане. Жените, които са получили рефлексотерапия използват по-малко аналгезия. Рефлексологията показва положително въздействие върху следродилна депресия, тревожност, уриниране и движения на червата.

Най-общо, ползите от рефлексология са свързани с намаляването на стреса. Краката и ръцете помагат за намаляване на напрежението за останалата част от тялото, това е лесен начин за спиране на стрес - сигнали и нулиране на хомеостаза, чудесен начин за постигане на равновесие в организма.

Подробности за продукта
Foot Reflex
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай