Иновативен сгъваем бастун с LED светлини Trusty Cane

19,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

In stock
Код на продукта:
3002-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Сложете край на мъките с нестабилните бастуни, които вместо да помагат - вредят! Само миг невнимание, може да доведе до нарушаване на Вашата безопасност, когато си помагате с обикновен бастун. 
 
Magic Cane е Вашият нов помощник, който ще Ви отърве от традиционните бастуни, които са тежки, обемисти и с несигурна основа! 
 
Magic Cane е единственият бастун, който гарантирано ще Ви бъде винаги под ръка и плътно до Вас. Той е сгъваем, стои самостоятелно изправен върху всякаква повърхност и няма начин, Вие да изгубите контрол над него! 
 
Това иновативно откритие на 21-ви век е тествано и разработвано, така че да възпроизвежда и с лекота допълва естествените движения на човешките стави, като същевременно предлага сигурна подкрепа върху всякаква повърхност и при всякакви обстоятелства! Неговата артикулираща подкрепяща основа, която е четири пъти по-голяма от тази на обикновен бастун, осигурява максимално сцепление дори и върху неравни повърхности!
 
Magic Cane е лек и компактен, но същевременно е издръжлив, а дължината му се регулира и се сгъва лесно, когато не се използва. А когато имате нужда от него, той е готов за употреба с едно единствено кликване!
Ексклузивната точка на огъване, която съответства точно на Вашите естествени движения, осигурява сцепление против хлъзгане върху всякакъв вид повърхности. Всичко това е комбинирано с четирите стъпала в долната част и диаметър, четири пъти по-голям от този на обикновен бастун.
 
Дължината му се регулира, а меката му ергономична дръжка е снабдена с вградена LED светлина, която да осветява пътя Ви в тъмното. Най-накрая ще имате възможността да се движите безопасно и с увереност!
 
Не подценявайте сигурността си и бъдете независими с Вашия Magic Cane, който ще бъде винаги плътно до Вас и никога няма да Ви предаде! Подарете на себе си или на човек, който обичате, необходимата увереност отново да стои изправен и да се разхожда свободно. 
Подробности за продукта
3002-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай