Иновативна играчка за освобождаване от стреса Tri-Spinner

9,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

In stock
Срок на наличността: 2020-03-26
Код на продукта:
1536
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Колко често Ви се е случвало да си пукате пръстите, да гризете химикалката или ноктите си! Също да блъскате по масата или пък да тропате нервно с крак докато чакате асансьора, автобуса или сте в задръстване. Случвало ли Ви се е да сте нервни дори и без причина? 
А колко по-хубаво би било, ако цялата тази излишна енергия може да се насочи в нещо достатъчно интересно и същевременно достатъчно тихо, че да не досажда на околните. Добрата новина е, че има точно такъв продукт и той Ви очаква! Новата страхотна зарибявка Fidget spinner е истински фурор на пазара и се радва на нечуван успех!
 
Разгледайте различните модели, които Nuevo.bg, предлага специално за Вас!
 
Всеки, който чуе за Fidget spinner, подхожда скептично и се пита „Какво е това чудо невиждано и нечувано?“ Но след като един път се докосне до него, не иска да го пуска никога повече! 
 
Това е иновативно изобретение измислено от ентусиасти в 3D принтирането. Състои се от рамка и лагер. Лагерът е стоманен или керамичен, а рамката, в повечето случаи, се изработва от POM, ABS пластмаса, месинг или друг метал. Tя трябва да е перфектно балансирана, за да може спинера да се върти безпроблемно, без да се тресе. 
 
Спинерите са изработени с размери, перфектни за дланта. Удобен за ежедневна употреба. Побира се във всеки джоб и може да се носи навсякъде! Върти се с лекота и е нужно само едно побутване с пръста, за да достигне страхотни скорости.
 
Какъв е смисъла му?
 
Най-често задавания въпрос, късаещ Fidget spinner! Тук е момента да обясним "какъв е смисъла му" и "дали прави нещо"!
Нормално е всеки да подходи скептично към спинера, все пак единственото му предназначение е да се върти. НО, веднъж започнете ли да го въртите – няма да можете да спрете. Спинерите придобиват все по-голяма популярност като просто и евтино средство за намаляване на стреса и безпокойството. Занимателните за игра с пръсти джаджи могат също така да третират симптоми, асоциирани с дефицит на внимание и хиперактивност, нервничене, разни неприятни навици. Те са основни инструменти за борба с излишната енергия, помагат за мисленето и повишават концентрацията.
 
Вземете Fidget spinner и канализирайте излишната енергия в нещо забавно и не напрягащо околните!
Подробности за продукта
1536
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай