Ултразвуков уред за борба с гризачи и насекоми

20,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

In stock
Срок на наличността: 2020-03-27
Код на продукта:
1166
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Уморени ли сте от непрестанната борбата с насекоми и гризачи? Имаме решение на този проблем, при това на страхотна цена - ултразвуков уред за борба с гризачи и насекоми! Най-новата технология за противодействие срещу вредители в момента е напълно достъпна за вас! Тя е гарантирано ефективна и безвредна
 
Това революционно устройство използва цифрови технологии на базата на електромагнитни импулси. Те се предават чрез окабеляването по стените в дома ви и по този начин достигат до местата, където живеят и се размножават хлебарките, плъховете и паяците. Тези импулси ще накарат насекомите да се чувстват толкова ужасно, че те ще напуснат дома Ви завинаги!
Просто трябва да включите устройството в контакта и това е всичко. Позволете на устройството да защити къщата Ви или целия апартамент. Толкова е лесно! Той работи 24 часа в денонощието, 365 дни в годината, за да предпазва вас и семейството Ви. Използва нисък разход на енергия, която не се отразява на сметките Ви за ток! Не е необходима подмяна. Безопасен е за цялото ви семейство и домашните любимци.
 
ПРИНЦИП НА РАБОТА:
Уредът използва комбинирано въздействие на ултразвук, електромагнитно излъчване за постигане на максимална ефективност в борбата с вредителите. Ултразвуковите вълни и интензивната светлина атакуват гризачите, когато са извън укритията си. Това нарушава жизнените им функции и предизвиква паника сред тях. Уредът отблъсква напълно вредните насекоми - мравки, дървеници, паяци и гризачи – мишки, плъхове.
 
УКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА:
Включете уреда към захранване 220V в близост до охраняваната площ. Индикаторните лампички светват последователно, което е индикация за работа на уреда. Изберете един от трите режима на работа. За постигане на максимален ефект оставете уреда да работи постоянно. Пазете устройството от вода и пряка слънчева светлина. 
 
Работни режими:
- Режим  1 L
Преместете левият превключвател надолу - уредът излъчва електромагнитни импулси и ултразвукови вълни с висока честота, която не дразни хора и едри животни. Този режим е подходящ за борба с насекоми;
- Режим  2 H
Преместете левият превключвател нагоре - уредът излъчва електромагнитни импулси и ултразвукови вълни с ниска и висока честота. Tози режим е подходящ срещу гризачи – мишки и плъхове.
 
ЕФЕКТ:
Първоначалният ефект от работата на уреда се проявява след 3-10 дни, а максимален ефект се постига след около седмица. През този период вероятно ще забележите повишена активност на гризачите. Това е нормално – под въздействие на ултразвука и електромагнитните импулси те напускат укритията си, а в последствие и помещенията.
 
ВНИМАНИЕ:
- Не поставяйте прегради пред уреда - това силно намалява ефекта;
Подробности за продукта
1166
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай