САМО ДНЕС: руски хармонизатор на напрежение - пести електроенергия. Руски Power Saving Box

6,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

In stock
Срок на наличността: 2020-03-28
Код на продукта:
#2563
Любими2
Добави в списък с желания
Описание

Спестете електрически енергийни ресурси до 35% с PS Box. Само го включваш в контакта и той започва да работи за теб. Действието и икономията с този високотехнологичен уред е ГАРАНТИРАНО. Включете максимално близо до най-гилемият реактивен консуматор в къщата. Обикновенно това са мощни електромотори или много големи трансформатори и които работят най-често - хладилник и пералня. Уредът моментално ще филтрира мрежовото напрежение и пиковите спадове на напрежение. Спестяване на ел. енергия за мрежа с включени до макс 10KW мощности. Намаляване на изкривяванията на формата на вълната на ел. напрежение в мрежата. Най-голяма ефективност при наличие на реактивни консуматори (мощни електромотори, трансформатори, луминесцентно осветление ...). Подобряване на фактора на мощността. Стабилизиране електрическото напрежение в мрежата. Защитете уредите и удължете живота им, особено за, телевизори, компютъри, хладилници и пр ...
Уредът е лесен за използване, поддържане. Има пълно съответствие с всички стандарти за безопасност.

Как работи:
Power Saving Box осъшествява активно наблюдение и подобряване на фактора на мощността на вашето домакинство или офис. Интелигентна технология оптимизира консумацията на ел.енергия и постига макс до 35% спестявания на сметката за ел. енергия. PS Box действа като стабилизатор на напрежението чрез съхраняване на енергия за период до 1-2 секунди, и така осигурява постоянно напрежение по време на моментни натоварвания в пикове на мощността.Пиковете в спада на ел. напрежение се филтрират и се постига нормализиране работата на вклучените в мрежата уреди. Това намалява потреблението им и удължава живота им.
Технически параметри:
Работна честота напрежение: 90-250V AV, 50HZ / 60HZ
Работна температура: -15 градуса до 60 градуса
Еднофазов
Използвайте една Power Saving Box за всеки 10000вата
Монтаж на процедурата:
Включете това устройство директно в контакта, без удължител.
Инсталирайте един Power Saving Box  за всяка фаза. 
Гаранция 12 месеца

Устройството премахва висшите хармоници и компенсира преноса на реактивната енергия през захранващата мрежа. Уредът пречиства мрежата от смущаващите въздействия на електроуредите и коригира фактора на мощността. Той е много ефикасен при импулсни консуматори и консуматори с двигател, които постоянно се включват и изключват, например хладилник, пералня, климатик, телевизор, прахосмукачка, компютр, миялна, офис оборудване, фризер. Ударният ток на тези уреди достиа 10-пъти консумирания от тях ток, тоест създава смущения в цялата мрежа и увеличава разхода на ток. На практика това означава, че хвърляме енергия на вятъра. В по-голяма или по-малка степен във всяко едно домакинство протичат такива процеси. Те водят до излишен преразход на енергия, крайният резултат от което е по-високата сметка за ток. За едно нормално домакинство, в което има стандартните електроуреди PS Box може да постигне икономия в порядъка от 50-75%. PS Box  би бил незаменим в малка фабрика, супермаркет, хотел или заведение.


Подробности за продукта
#2563
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай