Универсален инструмент за поправане Lazer Bond 3 seconds

8,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

In stock
Срок на наличността: 2020-03-18
Код на продукта:
#4186
Любими0
Добави в списък с желания
Описание



Инструмент за лепене и поправки Lazer Bond 3 second fix

Инструмент за лепене и поправки Lazer Bond 3 second fix. Иновативният инструмент за поправяне Lazer Bond 3 Second Fix: Най-бързият начин да поправите всичко! В днешния бърз и динамичен свят, времето е ценност, която не може да се замени. В тази светлина, представяме ви революционния Универсален Инструмент за Поправки – lazer bond 3 Second Fix, който обещава да промени начина, по който поправяме и фиксираме нещата около нас. Само за по-малко от 3 секунди, този иновативен инструмент позволява на потребителите да запълват, закрепват, уплътняват и поправят практически всичко, предоставяйки уникална комбинация от бързина и удобство. Изключителната функционалност на инструмент за лепене Lazer Bond 3 Second Fix идва от неговата удивителна течност, която е основна съставка в процеса на поправяне. Важно е да се отбележи, че тази течност не е класическо лепило или епоксидна смола. Тя е специално разработена пластмаса, която се активира и втвърдява само при излагане на UV светлина. Този подход предоставя невероятна прецизност и бързина в поправката, като позволява на потребителите да постигнат изключителни резултати с минимални усилия.

С Lazer Bond 3 Second Fix, процесът на поправка става бърз и лесен. Всичко, което трябва да направите, е да нанесете течността върху повърхността, която искате да поправите, след което изложете инструмента до UV светлина за секунди. Тази супер-бърза втвърдяваща технология позволява на потребителите да продължат напред без да загубват време, като допълнително предоставя увереност в това, че поправката е правилно извършена. Техническите характеристики на Lazer Bond 3 Second Fix също са внимателно проектирани, за да предоставят оптимално изживяване на потребителите. С модел, тежащ само 30 грама, този инструмент е изключително лек и лесен за употреба.

Продуктът е категоризиран като лепило и предлага широка гама от приложения, което го прави практичен както за домашни, така и за професионални нужди. Включените в комплекта елементи осигуряват пълноценно използване на Lazer Bond 3 Second Fix. Освен самия инструмент, комплектът съдържа лепилото, което се използва за прикрепване на материалите и подобряване на възможностите за поправка. Транспортната опаковка допълнително улеснява преноса и съхранението на инструмента, като го прави готов за използване навсякъде и по всяко време. Универсалният инструмент за поправки Lazer Bond 3 Second Fix променя динамиката на поправките и фиксирането, като ги прави бързи, лесни и ефективни. Тази иновативна технология, съчетана с удобството и бързината на процеса, го прави незаменим инструмент както за битови, така и за професионални нужди. С Lazer Bond 3 Second Fix, преодоляването на малки проблеми и поправянето на дребни повреди става бързо, надеждно и ефективно.

Характеристики на Инструмент за лепене и поправки Lazer Bond 3 second fix:

– модел – Lazer Bond 3 second fix

– тегло – 30,0 грама

– вид продукт – лепило

– комплектът включва: универсален инструмент за поправяне Lazer Bond 3 second fix, лепило

Подробности за продукта
#4186
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай