Мини газова горелка с пиезо запалване и вградена дюза

Газова горелка с пиезо запалване и температура на пламъка до 1300˚C

9,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
0448-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Мини газовата горелка с пиезо запалване и вградена дюза е практично и удобно средство, което ще ви помогне да се справите с всякакви задачи. Тя е идеална за поправки и запояване на различни компоненти от обзавеждането, без да бъдете принудени да търсите специалист и да хабите излишни средства и време.

Тази мини горелка има огромно приложение в различни сфери на живота. Тя може да се използва за разтопяване на метали, огъване и разширяване на пластмасови детайли, запояване на метални части и дори за фламбиране на специалитети. Дори утвърдените готвачи прибягват към мини газовите горелки за карамелизиране на захар върху десерти.

Една от големите предимства на тази горелка е, че има пиезо запалване, което означава, че не са необходими допълнителни възпламенители за стартиране на процеса на горене. Просто натиснете бутона за запалване и горелката ще запали моментално.

Мини газовата горелка има компактен размер и лека конструкция, която я прави лесна за пренасяне и използване. С нея можете да работите продължително, благодарение на възможността за зареждане на резервоара. Повечето задачи изискват само едно зареждане на резервоара, но при по-мащабни операции може да се наложи допълнително зареждане.

Мини газовата горелка е и икономично решение, тъй като зареждането може да се извърши с малки бутилки газ за запалки, които са достъпни във всяко битово обзавеждане. Това означава, че не е необходимо да харчите излишни средства за специални консумативи.

Тази горелка е съобразена с най-високите критерии за безопасност и предоставя надеждна защита при използване. Въпреки това, винаги се препоръчва да се спазват инструкциите за безопасност, предоставени от производителя.

Сега имате възможността да се снабдите с тази практична и универсална мини газова горелка на най-ниска цена. Тя е идеално решение за всяко домакинство, домашен майстор, малка работилница или учебен кабинет, където се извършват лабораторни експерименти, изискващи нагряване.

Не се колебайте и поръчайте сега мини газовата горелка с пиезо запалване и вградена дюза, за да се възползвате от всичките й предимства и възможности.
Подробности за продукта
0448-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай