Гъвкав накрайник-удължител за винтоверт, отвертка Snake Bit

Гъвкав накрайник-удължител за винтоверт

20,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

МОДЕЛ
  • ОТВЕРТКА+УДЪЛЖИТЕ+6БР.НАКРАЙНИЦИ
  • ГЪВКАВ УДЪЛЖИТЕЛ
Код на продукта:
1389568
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Имайки предвид предоставения текст и наученото за SEO оптимизация, можем да създадем следното продуктово описание за гъвкавия накрайник-удължител за винтоверт, отвертка Snake Bit:

"Гъвкавият накрайник-удължител за винтоверт и отвертка е таен съюзник, който ще ви помогне при всякакъв вид ремонти у дома. Независимо от колко труднодостъпно е мястото, благодарение на този компактен аксесоар, ще можете да достигнете до абсолютно всеки винт.

Накрайникът е с универсален размер и лесно се поставя на почти всеки винтоверт или друга машина. Той е стабилен и издръжлив, подходящ както за домашна, така и за професионална употреба. В комплект с удължителя получавате и 6 накрайника, които ще ви помогнат да извършите ремонта бързо и професионално.

Ползите и предимствата на гъвкавия накрайник-удължител включват здравата и гъвкава конструкция, което го прави подходящ за различни задачи. Той има универсално приложение и може да бъде използван както в домашни условия, така и за професионални нужди. В комплекта се предлагат и 6 накрайника, които позволяват разнообразие от възможности за ремонт.

Характеристиките на гъвкавия накрайник-удължител включват дължина от 29 см, възможност за огъване до 90 градуса, шестограм с диаметър 6.35 мм и черен цвят. Тези параметри го правят подходящ за различни видове ремонтни задачи.

Защо да изберете гъвкавия накрайник-удължител за винтоверт и отвертка Snake Bit? Той предлага високо качество, издръжливост и гъвкавост, които са от съществено значение за успешно изпълнение на ремонтни задачи. Независимо дали сте професионалист или просто обичате да правите ремонти у дома, този гъвкав накрайник ще ви помогне да извършвате работата по-бързо и по-лесно.

Не се колебайте да инвестирате в гъвкавия накрайник-удължител за винтоверт и отвертка Snake Bit и да добавите този удобен и многофункционален аксесоар към вашата колекция от инструменти. Разнообразието от накрайници в комплекта осигурява гъвкавост и възможност за изпълнение на всякакви ремонтни задачи. Уверете се, че винаги имате правилните инструменти на разположение с гъвкавия накрайник-удължител за винтоверт и отвертка Snake Bit."

Това описание включва и характеристиките и спецификациите на продукта, като е написано на начин, който е приятен за четене и в същото време отговаря на изискванията за SEO оптимизация.
Подробности за продукта
1389568

Конкретни референции

ean13
1389568
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай