Часовникарска лупа, Бинокулярни увеличителни очила

Работни увеличителни очила с осветление - бинокулярни

20,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
9992-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Часовникарската лупа е необходим аксесоар за всеки професионален часовникар, бродьор, електроник или просто любител, който се занимава с прецизни ръчни дейности. Тези бинокулярни увеличителни очила с LED диоди са идеалното помощно средство, което ще ви помогне да извършвате вашата работа със страхотна прецизност и лекота.

Тези очила са снабдени с 4 чифта сменяеми лупи, които предлагат различни нива на увеличение - 10X, 15X, 20X и 25X. Това ви позволява да изберете най-подходящото увеличение за вашите нужди и да получите ясен и детайлен изглед върху вашата работа.

Освен това, тези очила са снабдени с два LED диода, които осигуряват ярка светлина, за да осветят вашата работна област. Тези светодиоди са със сменяеми батерии, което ги прави лесни за поддръжка. Можете да регулирате ъгъла на светлината и на обективите, за да получите най-удобното и подходящо за вас осветление.

Тези очила предлагат два начина на носене - може да ги носите като обикновени очила или с помощта на каишка за главата, като челник. Това ви дава свободни ръце и ви позволява да се концентрирате върху вашата работа без да се притеснявате за удобството на носене на очилата.

С тези часовникарски очила, вие ще можете да се наслаждавате на ясен и детайлен изглед върху вашата работа. Те са компактни, удобни за ползване и са идеални за различни дейности като часовникарство, бродерии, платки, електроника и други финни ремонтни дейности.

В комплекта ще намерите не само увеличителните очила, но и 8 сменяеми лупи - по две от всеки размер, което ви дава възможност да променяте увеличението според вашите нужди. Освен това, комплектът включва и каишка за главата, която ви позволява да носите очилата като челник и да имате свободни ръце по време на работа.

Не губете повече време и грабнете своите часовникарски лупи сега. С тези бинокулярни увеличителни очила с LED диоди, вие ще можете да извършвате вашата работа с максимална прецизност и лекота. Не се колебайте - поръчайте ги сега и се насладете на улеснената работа и по-добри резултати.
Подробности за продукта
9992-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай