Мощна ръчна лупа с лед осветление 10Х стъклена за четене работа

Ръчна лупа, сгъваема за настолно ползване с 5 и 11Х увеличение

15,50 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
2786-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Мощна ръчна лупа с LED осветление 10Х стъклена за четене работа

Искате да преоткриете радостта от четенето и да разширите възможностите си за работа? Вижте как нашата мощна ръчна лупа с LED осветление ще ви помогне да направите дори най-дребните детайли видими и достъпни на всякакви повърхности.

Тази професионална компактна универсална ръчна и настолна лупа е идеална за шиене, бродиране, козметика, часовникарска работа, електроника, рисуване, маникюр и много други. С два вида увеличение - 5X и 11X, и голям диаметър от 75мм, тази лупа ви осигурява ясна и детайлна визия върху всяко съдържание.

Нашата лупа разполага с 8 LED осветление, което може да бъде регулирано на две нива на яркостта. Това ви позволява да адаптирате светлината според вашите нужди и да осигурите оптимални условия за работа. Също така, можете да избирате между захранването на ток или на батерии, за да бъдете гъвкави и независими.

Със своите многофункционални възможности, тази лупа е подходяща за различни дейности и ситуации. Можете да я използвате за четене на книги, списания, вестници, карти и отпечатъци, както и за изследване на природата, събиране на монети и печати и много други. Не само възрастните, но и децата могат да се възползват от ползите на тази лупа.

Със своите компактни размери и леко тегло, тази лупа е удобна за носене и съхранение. Тя може да бъде използвана както като ръчна, така и като настолна лупа, в зависимост от вашите нужди и предпочитания.

Изработена от висококачествени материали, тази лупа е издръжлива и надеждна. Корпусът й е бял, а обективът е от оптично акрилно стъкло. Също така, тя разполага с вградено LED осветление, което осигурява ярка и бяла светлина.

Комплектът включва лупа със сгъваема стойка за настолна лампа и USB кабел за захранване. Така можете да използвате лупата навсякъде и по всяко време, без да се притеснявате за захранването.

Вдъхновете се от вълшебството на детайлите с нашата мощна ръчна лупа с LED осветление. Осигурете си я сега и опитайте неповторимото удоволствие от четене и работа с нашата иновативна лупа.
Подробности за продукта
2786-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай