Нова Water Zoom Мощна водоструйна машина за почистване

39,99 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

In stock
Срок на наличността: 2020-03-26
Код на продукта:
2298
Любими2
Добави в списък с желания
Описание

Допълнителна информация



Water Zoom, универсална мощна пръскачка, превръщаща всеки градински маркуч в преносима и лека система за почистване. Само трябва да я прикрепите към маркуча, да пуснете водата и да нагласите желаното от Вас налягане и почистваща сила. Веднага ще имате мощна пръскачка, почистваща като професионалните уреди. 

Тази система е с иновативна технолоия за компресия на водата, която създава мощна водна струя с обикновен градински маркуч. 

Когато водата премине през клапата, тя започва да се компресира и по този начин създава обратно налягане на струята, което нараства с нейното изтичане. Така се постига мощна водна струя с почистваща сила като на професоналните уреди, предназначени за това. 

Просто отворете линка по-долу за да го видите в действие: 

https://www.youtube.com/watch?v=wTvo-mgm4jo

Тази система е изработена от много здрав, но същевременно лек ауминий, което осигурява дългогодишното й ползване. Тя е подходяща за премахване на мухъл, плесен и замърсявания по градинските мебели, както и по целия двор. 

В комплекта получавате и универсално приспособление, което е за разпръскване на струята, а също така и такова за върха на пръскачката, което създава много високо налягане, подходящо за почистване на тухли, бетон, винилов корпус или за почистване на втория етаж без стълба. Сложете го когато се нуждаете от разпръскване на водната струя и го махнете когато не Ви е необходимо. 

• Water Zoom използва революционна технология за компресия на водата, за да се създаде реактивна струя от обикновен градински маркуч. 

• Когато водата премине през клапата тя постепенно се компресира, създавайки обратно налягане на потока, което расте, тъй като тя тече. По този начин „взривява” месинговия край на пръскачката с мощност и почистваща сила, равносилни на тези на професионалните машини. 

• Water Zoom е направен от ултра-лек здрав промишлен алуминий, което осигурява издръжливостта му с години. 

• Можете да измиете плесен, мухъл и мръсотия от чадърите и градинската мебел за секунди. 

• Въползвайте се от мощната почистваща сила на месинговото приспособление за върха на пръскачката, което осигурява високо налягане за почистване на тухли, бетон, винилов корпус или почистване на втория етаж без стълба. 

Комплектът включва: 

• Water Zoom 

• универсално присособление, което пасва на всеки градински маркуч

• месингов накрайник за широка струя

• отделение за почистващ препарат

Размери с опаковката: 82 х 17 х 6 сантиметра. 

Подробности за продукта
2298
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай