Механична метла за почистване на под 3в1

6,30 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

In stock
Код на продукта:
1981
Любими2
Добави в списък с желания
Описание
Чистотата и поддържането на реда у дома не винаги е лека задача, но е много по-приятно, когато е безупречно! Днес имаме страхотна новина за всяка домакиня, която държи на реда вкъщи. Предлагаме Ви страхотен нов уред за почистване на под 3 в 1! Той мете, събира прах и е оборудван със специален контейнер, който ще събере всяко замърсяване в него! 
 
Почистването на пода вече е като детска игра, благодарение на специалната метла! 
 
Край на прегърбването, край на използването на традиционните метли и лопати, които не са достатъчно ефективни, а и заемат двойно място! 
 
Почистете замърсяванията с 3 четки и маневрена глава, която се върти на 360°. Без батерии или оплитащи се кабели: почиствате всякакъв вид под от трохи, косми и други замърсявания за нула време само с няколко движения! Четките се въртят само като натискате напред уреда върху повърхността, която почиствате и това е толкова лесно - като детска игра!
 
С този невероятен уред ще поддържате всички твърди повърхности безупречно чисти. Можете ефективно да почистите разсипани ориз, кафе, захар, трохи, пръст, косми, прах и дори счупени стъкла.
 
Тайната е в 3-те въртящи се четки, която осигурява ефективно тройното почистващо действие, генериращо циклонно движение. Трите въртящи се четки достигат, събират и почистват всичко по пътя си.
 
Почиствате идеално покрай цоклите и стените благодарение на функционалните странични четки. Можете да почиствате под шкафове, печки, столове, легла - бързо и лесно.
 
Дръжката на уреда е устойчива и лека, за да достигате труднодостъпните места, под мебелите. Освен това се сгъва на три места, за да може да я съхранявате практично и удобно. 
 
Почистването се случва толкова лесно, че чак не е за вярване! След, което контейнера се отваря също толкова лесно, а вътре е събран всичкия боклук от, който да се отървете! 
 
Грабнете на ниска цена страхотния механичен уред за почистване на под 3 в 1 и се преродете, СЕГА!
Подробности за продукта
1981
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай