Водоустойчива фитнес гривна Smart M4

Смарт гривна Smart Bracelet M4

19,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
3344-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Водоустойчивата фитнес гривна Smart M4 е перфектното решение за всеки, който търси надежден и функционален аксесоар за фитнес и здравословен начин на живот. Тя съчетава в себе си множество полезни функции, които ще ви помогнат да следите своите фитнес цели и да подобрите общото си здравословно състояние.

Смарт гривната разполага с часовник с будилник, което ви позволява да бъдете винаги в крак с времето и да не пропускате важни срещи или задачи. Освен това, тя предоставя напомняне за повиквания, съобщения и други известия, което е изключително полезно, когато сте заети и не можете да проверявате телефона си постоянно.

Една от най-важните функции на гривната е измерването на кръвното налягане и пулса, което ви позволява да следите своето здравословно състояние и да предприемате необходимите мерки, ако се забележи някаква аномалия. Тя също така предлага измерване на калориите, което е отлична помощ при отслабването и поддръжката на здравословното тегло.

Гривната е съвместима с iOS и Android устройства, като може да работи с всички iPhone и Android телефони, включително Huawei, Xiaomi, Samsung, LG, Nokia, Sony и други. С Bluetooth версия 4.0 или по-нова, връзката с мобилното устройство е стабилна и безпроблемна.

Водоустойчивостта на гривната е IP68, което означава, че можете да я използвате без притеснение по време на спорт, плуване или други водни дейности. Тя е създадена да издържа на всякакви условия и да ви предостави точни и надеждни данни за вашите фитнес активности.

Освен тези функции, гривната разполага също с автоматично осветяване на екрана, което гарантира ясна видимост дори при слаба осветеност. Тя също така предлага аларма за поддръжка, календар, дистанционно управление на камерата и функция за анти-загубване, която ще ви предупреждава, ако се отдалечите твърде далече от своето мобилно устройство.

Техническите параметри на гривната включват G-сензор и сензор за пулс, TFT дисплей с размер 0.96 инча и батерия с капацитет 150mAh. Гривната има впечатляващо време на готовност до около 30 дни и активно използване до 5-7 дни, а времето за зареждане е около 2 часа.

Водоустойчива фитнес гривна Smart M4 е незаменим помощник за всеки, който се интересува от своето здраве и фитнес. Тя ви предоставя всичко необходимо за да следите и подобрите своето здравословно състояние, без да правите компромиси с комфорта и стила си.
Подробности за продукта
3344-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай