Електронно домакинско кантарче с кука- до 45 кг.

Домакинска везна с дигитален дисплей и кука за багаж до 45 кг.

Ограничено специално предложение
10,00 лв. (с ддс) 13,90 лв.
Reduced price-3,90 лв.
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
0112-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Приветстваме ви в света на електронните домакински кантарчета! Представяме ви електронното кантарче с кука, което ще ви помогне да измерите теглото на всичко, което си поискате, с лекота и прецизност.

Това кантарче е идеалното решение за всеки домакин, който цени удобството и функционалността. Снабдено с компактни размери и полимерен корпус, то е изключително леко и лесно за пренасяне. Не се притеснявайте, че ще заеме много място в кухнята или в чантата ви - това кантарче е направено с мисъл за вашето удобство.

С вградената метална халка, можете да закачите кантарчето на всякакви предмети и да измерите техните тегла безпроблемно. Неговият LCD дисплей с подсветка ви позволява да виждате резултатите ясно и дори при слаба осветеност.

Електронното кантарче е снабдено с автоматично изключване след 2 минути, което го прави енергоспестяващо и удобно за употреба. То също има звукова сигнализация, която ви информира, че измерването е завършено.

С функцията нето/тара, можете да измервате само теглото на продуктите, без да включвате теглото на опаковката или контейнера. Това е особено полезно при приготвяне на храна или когато ви е нужно точно теглене на съставките.

Електронното кантарче ви предлага измерване с точност от 10 грама, което го прави идеално за прецизни задачи, като приготвяне на диетични ястия или измерване на ингредиенти за специални рецепти.

С него можете да измервате теглото в четири различни мерни единици - килограми, либри, унции и джинове. Независимо от това какви мерни единици предпочитате, това кантарче ще ви предостави точни и надеждни резултати.

Бутонът ON/OFF е лесен за използване и ви позволява да включите и изключите уреда с лекота. Захранването се осигурява от 2 батерии AAA (които не са включени в комплекта) и гарантира дълъг живот на кантарчето.

Размерите на това електронно кантарче са 87 x 50 x 23 мм, което го прави компактно и удобно за съхранение и пренасяне. Всичко, което ви трябва за точни и прецизни измервания, е сега на вашето разположение.

Не губете време и се възползвайте от възможността да притежавате електронното кантарче с кука до 45 кг. То е идеалният помощник във всяка кухня, магазин или домакинство. Доверете се на неговата прецизност и удобство и ще бъдете изцяло удовлетворени от резултатите, които получавате.
Подробности за продукта
0112-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай