DVR адаптер 4 канален USB вход

4 канален USB Capture DVR платка за видеонаблюдение Easy CAP

22,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Изчерпано
Код на продукта:
EASYCAP-0128-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
DVR адаптерът е перфектното решение за всички, които искат да превърнат аналоговите камери за видеонаблюдение в цифров формат. Този 4-канален USB адаптер позволява лесна и удобна връзка между камерите и компютъра или лаптопа ви. С него ще можете да гледате, записвате и преглеждате видео материалите от вашия CCTV система.

Едно от големите предимства на този DVR адаптер е, че се свързва директно към вашия компютър или лаптоп чрез USB порт, без да се налага да ползвате допълнителна техника. Това означава, че можете бързо и лесно да получите достъп до кадрите от вашата видеонаблюдителна система.

Този продукт предлага 4 канала за свързване на аналогов източник, което ви позволява да свържете няколко камери едновременно. Използвайки специалните CCTV кабели, можете да осъществите връзка между аналоговия източник и компютъра си. Адаптерът поддържа важни характеристики като степен на компресия на данните, брой кадри в секунда и битрейт от 10 Mbps.

Софтуерът, който идва с продукта, ви дава пълна контрол върху плейбека на видео материалите. Можете да търсите файлове по дата, час и име, както и да извършвате редакции на видеото и картината. Допълнителните функционалности включват известяване при движение, запълване на хард диска и отложен запис.

Този DVR адаптер е идеален за домашно, офисно или складово използване. Можете да го използвате с аналогова техника за видеонаблюдение във вашия дом, офис или склад. Той е съвместим с телевизионните стандарти PAL и NTSC и поддържа различни видео формати като DV, DVD, WMV, SVCD/VCD, AVI и MP4.

Включена в опаковката е и софтуерен инсталационен диск, който ще ви помогне да инсталирате и настроите вашата видеонаблюдителна система. Техническото ръководство ще ви предостави подробни инструкции за работа с адаптера. Захранването на адаптера се осъществява директно от компютъра чрез USB порта, което го прави изключително удобен за употреба.

Не се колебайте да си осигурите този 4-канален DVR адаптер и да превърнете вашите аналогови камери за видеонаблюдение в цифров формат. Вие ще получите надеждна и удобна система за наблюдение, която ще ви помогне да защитите вашите ценности и да се чувствате по-спокойни.
Подробности за продукта
EASYCAP-0128-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай