Електрически ултразвуков уред против комари и мухи

Ултразвуково устройство срещу насекоми

19,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Последна наличност
Код на продукта:
801-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Имате нужда от ефективна защита срещу нашествие на комари и мухи във вашия дом? Тогава този уникален електрически ултразвуков уред против комари и мухи е точно това, от което се нуждаете!

Създаден специално за населени райони със свръхпопулация на комари, този компактен и удобен уред превръща вашето жилище в непроницаема бариера срещу кръвосмучещите насекоми. Не само че ще ви спаси от досадното ухапване, но и ще ви осигури спокойна и защитена среда за вашите деца и домашни любимци.

Този уред против комари е идеален не само за вашето жилище, но и за вашата вила или почивка край водоеми. Влажните и топли райони са най-силно поразени от нашествието на комари, и затова вие трябва да бъдете напълно подготвени с ефективна защита.

Един от най-големите плюсове на този ултразвуков уред е, че работи без да излъчва вредни емисии или неприятни миризми. Той излъчва специален звук, който е напълно недоловим за хората и домашните животни, но действа по специален начин върху нервната система на насекомите.

Този уред против комари е мощно и компактно устройство с широк диапазон на действие, което означава, че може да защити едно по-малко жилище самостоятелно. За по-големи обекти, вие можете да използвате няколко допълнителни устройства и да защитите целия периметър.

Инсталацията на този ултразвуков уред е лесна и не изисква помощ от специалист. Просто го включете в контакта и се наслаждавайте на спокойна и защитена среда. Той не може да се използва на открито, но предлагаме и удобни преносими устройства, които работят на същия принцип.

Не се притеснявайте за качеството на съня и почивката си, защото този ултразвуков уред не произвежда досаден шум и не влияе върху качеството на съня. Той е идеален за използване в детски стаи и помещения с болни или възрастни хора.

Този ултразвуков уред против комари е безопасен, икономичен и ефективен начин да се освободите от комари и мухи. Не губете време, поръчайте го сега и се насладете на спокойствие и комфорт във вашето жилище!
Подробности за продукта
801-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай