Уред против хлебарки с електромагнитни вълни

Електромагнитно устройство против хлебарки и насекоми

19,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
201-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Търсите начин да се освободите от досадните хлебарки, които превземат вашия дом? Не търсете повече! Уредът против хлебарки с електромагнитни вълни е вашето съвършено решение. Тези насекоми са упорити и трудно се отървават от тях, но с нашето устройство това ще стане лесно и безопасно.

Нашето електромагнитно устройство против хлебарки е идеално за всяка стая и всеки дом. То не излъчва миризма, субстанции или звуци, а действа чрез електрическото окабеляване на помещението. Уредът предава импулси по мрежата и влияе върху комфорта на хлебарките. Но не само те - това устройство действа и на бълхи, дървеници, мухи, комари, мравки и дори плъхове.

То е идеално за всякакви обекти - домове, офиси, хотели, търговски помещения и други. Не изисква никаква поддръжка или консумативи и може да се ползва навсякъде, където има прекарана електрическа мрежа. За оптимални резултати, препоръчваме да го използвате в продължение на 3-4 седмици.

Освен че прогонва хлебарките, уредът с електромагнитни вълни е идеален за домове, където живеят малки деца, домашни любимци или болни хора. Той е напълно безопасен за хората и животните, без да излага на риск техния здравословен статус.

Но тук не свършват предимствата на този уред. Той е икономичен и дълготраен. С цена, сравнима с по-скъп инсектицид, но с дълъг ефективен живот, не се налага да купувате нови флакони и да губите време с честа подмяна. Той работи с ниска мощност, като не повишава значително разходите ви за електричество.

И не на последно място, уредът против хлебарки е лесен за употреба. Просто го включете в свободен електрически контакт и той ще свърши своята магия. Забравете за хлебарките и другите вредители, докато се наслаждавате на чиста и здравословна среда във вашия дом.

Така че, ако сте изчерпали всички опити с аерозоли, пасти и капани, дойде време да опитате нещо ново. Заложете на уреда против хлебарки с електромагнитни вълни и се насладете на живот без напаст от хлебарки.
Подробности за продукта
201-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай